![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[לוגו] HiTech
קיבלתי השראה מאשכול ההשראה השבועי
![]() הכנתי סתם לוגו לכיף.. קשה להחליט אם הפסים התחתונים מיותרים או לא. מה דעתכם? ![]() (אגב, זה וקטורי) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תוכל להסביר אולי את החשיבה?
אני לא מצליח להבין את הרעיון של הקווים
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן.
הקווים בצד שמאל מייצגים משהו נמוך יותר, או טיפוס למקום כלשהו כי הרי מרכז הלוגו הוא HiTech (High Technology). הקווים למטה קצת הורסים אולי את הקונספט. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
פשוט, גדול מדי, ובחירת צבעים לא נכונה...
סך הכל זה באמת נחמד, אבל שעושים משהו פשוט צריך שהצבעים לפחות יבלטו וישתלבו טוב, וגם הקונסטפ שיהיה מושלם (במקרה הזה המשחק של הקווים למטה ואלו בצד, זה לא יצא הכי מוצלח). סך הכל נחמד מאוד, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() רק לגבי הגודל, אתה יודע שאפשר להקטין? :O עריכה: גרסה בלי הפסים למטה: ![]() Last edited by Shay Ben Moshe; 05-07-09 at 14:26.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יש בזה חשיבה כלשהיא.. אולי הייתי בוחר צבע אחר.
כי כשמדובר על הייטק מדובר על : נגדים, דיודות, קבלים, PCB, ג'וקים(לא מקק). וזה בדרך כלל צבעים כמו ירוק בהיר(PCB), כחול(נגדים, דיודות,קבלים), כסוף ( רגליים של דיודות טרול או כל מיני SMD). מקווה שהבנת את הצבעים שהולכים עם הייטק. בהצלחה
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ננסה בהמשך. אגב, איזו גרסה יותר יפה? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
הצבעים לא משתלבים. עדיף ללכת על כהה ובהיר מאשר כהה וכהה.
הקונספט גם לא כ"כ מובן. הבנתי שזה אמור להיות כאילו הדרך למעלה אבל מה זה הפסים האלה? מדרגות? בהתחלה לפני שקראתי את שאר התגובות חשבתי שזה אקולייזר... וממליץ לשנות גם פונט, זה לא מסוג הפונטים שצועקים הייטק. ציטוט:
בטח למדת אלקטרוניקה, לא? ![]()
![]() |
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
עזוב את זה שהפרשי הגבהים בין הקווים לא שווים,
לי זה ישר נתן אסוציאציה של מד קליטה כזה (של הפלאפון). ואם כבר אתה הולך על הקטע של העליה וזה, תעשה את ה-HI יותר גבוה מה-TECH (אם high אז עד הסוף, לא?)
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא חשבתי על זה P:
אין לי ראש של מעצב הא? חח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|