![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מה הסיכון? - תכנים מיוטיוב
אני רוצה להעלות לאתר תכנים מיוטיוב,
האם מותר לי לשבץ סרטון של יוטיוב (לדוגמא חלק מסדרה) באתר שלי? אחרי הכל יוטיוב מספקים את ה-embed האלה כדי שישובצו באתרים. בנוסף - יש לציין שמתוכננות להופיע באתר פרסמות. נניח שאסור לשבץ (ראיתי הרבה אתרים עושים את זה), מה הסיכון פה? העלתי את הנושא בעבר, לא פירטתי כמו עכשיו. תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לפי החוק חל איסור על קישור לתכנים בלתי חוקיים.
יוטיוב מקיימת בקרה על הסרטונים ומוחקת תכנים בלתי חוקיים על פי החוק. כמובן שבגלל הכמות העצומה של הסרטונים הם לא מוחקים הכל אבל זה לא מתיר לקחת משם תכנים בלתי חוקיים. האפשרות של הכנסת סרטונים לאתר תוכננה אך ורק לתכנים חוקיים. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
או לחברה המציעה, שמציעה סקריפטים מבלי לבדוק את חוקיותם. הם יכלו לעשות את ההפך, לא לאפשר embed לכל סרטון שלא עבר את הבדיקה, אבל הם בחרו ההפך, מי פה אחראי? תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
תתיעץ עם עורך דין, לפני מספר ימים גם אני העלתי פה שאלה מסויימת וקיבלתי את התשובה שרציתי מעורך דין. ההתייעצות עלתה קצת כסף אבל זה עדיף על תביעה.
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לראות כאן:
http://www.galilinfo.co.il/videos.html כל הסרטונים מיו-טיוב. ברגע שהם מאפשרים embed האחריות היא עליהם בלבד. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
"מכיוון שאסור לקשר להורדות לא חוקיות (לפי פסק דין שניתן לאחרונה), אז במקום זה - ניתן להם קישור ל- 'וורד 2007 להורדה ישירה' ששם התוצאה הראשונה היא ההורדה שאני רוצה לתת להם". |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
למחוק
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לפי תשובה שראיתי בפורום K מעו"ד(לפחות ככה הוא מוצג) זה לא חוקי להציג סירטונים מיוטוב שפוגעים בזכויות יוצרים אבל במידה ואתה רוצה לבדוק את זה לעומק,עדיף לך להשקיע קצת כסף, וללכת לעו"ד שמתמחה בנושא אינטרנט /זכויות יוצרים, ולבדוק את זה לעומק. עדיף לך "כמה שקלים" על התייעצות עם עו"ד מאשר תביעה רצינית(ראה ערך הורדות.נט וכו') |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|