![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,
אני מחפש מתכנת מנוסה להקמת חנות וירטואלית בסיסית עם סליקה. עמידה בלוח זמנים חובה. עבודות קודמות. חנויות וירטואליות שנבנו כבר על ידכם יהווה יתרון. רצוי שיספק חשבונית. איפיון מפורט ימסר למתעניינים. נא ליצור קשר בה.פ. תמורה כספית |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אני לא יודע אם אתה מכיר אבל קיימת חנות מוכנה בחינם דיי טובה עם תמיכה ותוספות.
השם של זה מגנטו כמו בלינק הזה http://www.thost.co.il/buy/
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא ברור למה אתה מחפש בניית חנות כאשר רמת הידע הטכני שנחוצה בחנות כזאת היא ענקית וגם אני מתקשה להאמין שתמצא כאן איש מקצוע ראוי .
למה לא תשתמש בחניות שקיימות בקוד פתוח או חנות באחד החברות הטובות בארץ כמו כן אפשר לחתום על חוזה שכירות בחלק מהחברות. בהצלחה....
# 4 |
חבר על
|
היי רז,
אם העבודה לא לחוצה (כלומר, זמן הבנייה שלה ארוך יחסית), תדבר איתי (יש לך את הפלאפון - זה רון).
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אתה לא יודע את טיב האבטחה במערכת קוד פתוח, ולא שולט ברזיה, כמו שאתה רוכש מערכת ממתכנת שבונה אותה מ0... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
טיב האבטחה הסופית של מערכת שנבנה מהיסוד יהיה הרבה יותר גרוע מכך בטח ובטח שהדבר לא עדיף על התאמת מערכת קיימת לדרישות.
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
מערכת בקוד פתוח כל אדם יכול לראות את הקוד שלה ומכאן הדרך לניצול פרצות אבטחה קצרה מאוד. מצחיק לראות כמה שטויות דיברת באשכול הזה (לא ימצא כאן אנשים מתאימים ? קוד פתוח עדיף ? נו...טוב). * הייתי חייב להגיב מכיוון שאתה מטעה את פותח האשכול, אני לא אגיב בנושא הזה יותר כדי לא להרוס אותו, אבל אתה מוזמן לפתוח על זה דיון בפורום תכנות ![]()
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 23-12-09 at 23:00.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|