![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
יעוץ בקשר לאתר הגיימינג שלי.
טוב שלום לכולם יש לי אתר גיימינג בכתובת http://4gamer.co.il
ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגביו. בנתיים התנועה של האתר היא מאוד קטנה ונכנסים בין 30 ל-50 גולשים ביום. מה שהרווחתי עד עכשיו מגוגל אדסנס זה רק 50$ בבערך שלושה חודשים ושמתי עליו 240 שק"ל על דומיין ואחסון קטן לשנה. אז רציתי שאול אותכם איך אוכל להגדיל את תנועת הגולשים בכמה שפחות כסף אבל בדרך משתלמת, כלומר אני לא רוצה סתם להוציא כסף על פרסום שלא יועיל לי. לפרסם בגוגל אדוורדס למשל זה לא יהיה משתלם כי הרווחים הם רק מגוגל אדסנס. והאם בכלל שווה להמשיך עם האתר הזה? זה ישתלם? אני יוכל לפחות לכסות את ההוצאות ולהרוויח כמה שקלים? אני לא חושב להיות מיליונר מזה או משהו אני רק רוצה לדעת עם אני יצליח לעשות קצת כסף מהאתר הזה. וד"א אין לי כסף לקידום אתר מקצעי של אלפי שקלים או משהו בסיגנון. |
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
תחפש בעלי אתרים שיסכימו לעשות איתך החלפת קישורים, זו דרך מעולה לקדם את האתר שלך.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תביא חדשות שעדיין לא פרסמו, תמצא כאלו בבלוגים מובילים בחול שקשורים לנושא האתר שלך.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לאתר שלך יש אחלה פוטנציאל.
הוא מעוצב טוב, למרות שאני לא יודע בקשר למערכת... אם תדאג שיהיו עדכונים של תוכן כל יום, קצב הגולשים יעלה. כמו כן, אם אתה עדיין תלמיד בבי"ס - אתה יכול להשיג לעצמך כמה מאות של כניסות מדי יום בלי בעיה (תתפלא כמה חברים בבי"ס מוכנים לעזור במקרים כאלה...) בכל אופן, החלפת קישורים תעזור לך מאוד. ואם תיקח את התכנים שלך ותפרסם אותם באתר מאמרים עם קישור אליך - זה יעזור עוד יותר (במידה ויש לך תכנים שאתה / הצוות שלך כתבת/ם) גם החלפת באנרים מביאה הרבה גולשים.. כדאי שתשתמש בזה אם אתה רוצה להשיג יותר גולשים ממה שיש לך כרגע. כמו כן, הטוויטר יכול להביא לך אחלה פרסום אם תדאג לכתוב עדכונים לפחות כמה פעמים ביום! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
דוד לוי תודה הרבה על התגובה! בנתיים עשיתי החלפת קישורים עם אתר אחד.
אתה יודע מאיפה ני יוכל להשיג החלפת קישורים ובאיזה אתרים אוכל לפרסם מאמרים מהאתר שלי עם קרדיט? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|