![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
רק היום! בניית אתר שלם עד 25$ בלבד!!!!
תמיד רציתם רדיו באינטרנט?
תמיד רציתם חברת שרתים באינטרנט? תמיד רציתם פורום באינטרנט? תמיד רציתם לבנות בלוג ברמה? תמיד תמיד ותמיד למה שלא תגשימו את החלום שלכם? איזה סוגי אתרים? בניית אתר - כולל: עיצוב, קידוד ותיכנות. רוצים רק 1\2 מבין כולם? אין בעיה. בניית פורום - כולל: עיצוב,קידוד תיכנות והתקנת מודים. רוצים רק 1\2\3 מבין כולם? אין בעיה. בניית בלוג - כולל:עיצוב, קידוד, תיכנות, מערכת ניהול הבלוג. רוצים 1\2\3 מבין כולם? אין בעיה. <br /> <br /> מה המחירים? אין ישר מחירים, אני בונה את האתר, אתם אומרים לי אם מוצא חן בעינכם. אם לא, תגידו לי מה לשפר, מה להוסיף, מה להוריד, מה לערוך וכו'... עד שתגיעו לאתר המושלם שלכם! בסוף כשתיהיו מרוצים נקבע מחיר <br /> <br /> במה ניתן לשלם? ניתן לשלם דרך PayPal.com ובדולרים בלבד. דחוף ביותר דוגמאות לאתרים אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ולא שמרתי גיבוי, ככה שכמעט ולא נשארו לי עבודות. מה שנשאר: http://4Host.co.il http://maorgeter.4host.co.il/trueserv **ולכל החכמולוגים, אני לא מתכוון לבנות עכשיו מערכות, ואתרים מפה עד הודעה חדשה. אז אנא ממכם? תחסכו.
בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים Last edited by MaorGetter; 02-03-10 at 20:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
MaorGeTer , יש לך הרבה כישרון אבל אני מציע שאולי תיקח יותר ותתן טיפה יותר איכות באתרים שאתה בונה אחרת גם 15 דולר לא תקבל.
שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
דוגמא?
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אפשר להקים אתר גם בשקל וחצי ![]()
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אביב הוא רק הדגים לא צריך להתייחס לכל פיפס.
וכן כאשר צריכים כסף דחוף זה המחיר, שים לב שאני מקבל רק דולרים ורק בפייפאל מסיבות אישיות. אם כבר הייתי בונה ולא בלחץ כמובן שזה לא היה המחיר.. יום טוב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|