![]() |
# 2 | |
I am root
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
למען הסדר הטוב: אתה מקבל משהו תמורת ההרשמה דרכך? |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
כן אני עושה על זה טיפה כסף משו כמו 5 סנט על כל דומיין
ENOM יקר אצלי אתה מקבל מחיר 7.79$ שזה מחיר שאתה לא תקבל אפילו בRESELLERCLU רק עם יש לך הרבה מאוד דומיינים או שאתה מפקיד להם וואחד כסף מעל ל3 אלף דולר אני מביא לך את זה תמורת מינימום הפקדה 50$ עם תפקיד 300 דולר אצלי תקבל מחיר הכי נמוך שאפשר 7.30$ כמובן שהמחירים ל COM ORG NET טיפה נמוך יותר המחיר כמובן שזה מיועד יותר לחברות אחסון ולא לאנשים פרטיים שירשמו 2-3 דומיינים
I LOVE SERVERS Last edited by dani1001; 01-04-10 at 20:29.. |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
איזה עוד שירותים הם נותנים ( ערך מוסף ) למשל האם יש הסתרת פרטים ? ( כמו domain by proxy ) , האם יש גם גישת API ? מה לגבי דומינים אירופים? |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כן יש דומיין חסוי יש API עם אני לא טועה החברה שלכם משתמשת ברישום דומיין של WHMCS
יש API מובנה במערכת WHMCS לזה דבר איתי במסן לבירור העניין אני אומר לך אישית שכדאי לך לעבור אליי לא ביגלל שאני עושה על זה כסף אלא כי יש API טוב מאוד ועוד כמה דברים אשמח לענות על כל השאלות שלך ועם אני לא ידוע תשובה (אני בטוחש אני יענה עלה כל כי אני מכיר את המערכת כמו את כף היד שלי) אני יצור איתם קשר לבירור העיניין איתך חות מיזה עם אתה הולך דרכי יש יותר אפשרויות הכנסת כסף למערכת MONEYBOOKERS PAYPAL כרטיס אשראי (בין לאומי) ועוד
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|