![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתר צה"לי - בדיקת חורי אבטחה, דחוף!
שלום,
אתר צה"לי שאני מפתח לגדוד שלי זקוק לעזרתכם. אני בניתי מערכת של רשת חברתית לכלל החיילים בגדוד (בהוראת המג"ד כמובן), ואני צריך את עזרתכם מבחינת מציאת חורי אבטחה בקוד, כיוון שאיננו מומחה בתחום. במידה ומצאתם חור אבטחה בבקשה לציין את הדברים הבאים:
כיוון שאינני מומחה בPHP כל עזרה תתקבל בברכה, בהדרכה כיצד לתן את החורים. עלי לציין שאין כל רווח אישי מהאתר, אלא נטו בשביל חיילים. כמו כן, אשמח לקבל ביקורת על המערכת שבניתי =] קוד:
כתובת האתר: http://facetools.co.il/taoznet/index.php שם משתמש: 123456789 ססמא: 123456789 תודה מראש, גיא חברה.
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
ממתי חושפים סד"כ באנטרנט/לאנטרנט?
תפנה לקב"ט בגדוד שלך, נראה מה הוא יגיד על זה.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שמע, אין סד"כ כרגע ואין כלום! המסד רייק, לכן פרסמתי אותו. אני מש"ק הבטיחות של הגדוד.. תאמין לי שאני יודע את הדברים האלה, אתר לא יאושר סופית מבלי אישורי מחב"ם וכדומה. xPerfection, במקום לבוא כנגדי, תעזור לי בבקשה.
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בכל מקרה, מה זה הדבר הזה שבקוקיס יש base64 של ה-ID וכל מיני דברים? מה הבעייה של מישהו לשנות את זה? +תאריך התחברות בפעם האחרונה לא שומרים בקוקיס אלא במסד... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מערכת נחמדה, אך הרעיון טיפשי לפי דעתי.
אתם מתכננים לפרסם שם דברים מסוווגים לא? (וכמובן רק למי שבגדוד תיהיה גישה לשם, אך בכל זאת רעיון מאוד טיפשי) איך המג"ד שלך אישר את זה בכלל? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
לא חושב שענת קם בגדוד שלהם שמסמכים מסווגים יגיעו לשם. זה בטח רשת חברתית סגורה לחיילים האלו, הם מעדיפים אותה מאשר פייסבוק. תאמין לי שצה"ל לא יתחיל להודיע על פעולות לחיילים שלו דרך האתר הזה..
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה רשת חברתית לגדוד, ופניה לבוגרים עם ראיונות עבודה. 2. זה רעיון של המג"ד שלי, אני רק מבצע. הגישה לאתר היא רק לחיילי הגדוד, כי זה הרעיון שלו.
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מזה "מסוווגים" התכוונתי שבטוח תדברו שם על דברים שחוץ ממכם אחרים לא צריכים לדעת, אני צודק? בכל מקרה, אני מאחל לך הצלחה עם האתר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|