![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת | Upass.co.il
שלום.
אני רוצה לקבל ביקורת על האתר שלי Upass.co.il. http://www.upass.co.il/ בקשתי שיכינו את האתר בצורה יחודית שונה מ-freeff וזה אכן שונה מ-freeff גם בסידור מקומות באתר וגם הרשמה וכו'.. העיצוב פשוט שהיה נוח לעיין ולא צבעים בולטים והדגשות כל שהם. שהיה עיצוב מובן לתפעל באתר ומובן. אשמח לביקורות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
עברית שפה קשה...
כתוב לך שם " לחץ כאן על מעת לקבל ססמה " במקום "על מנת " ובמקום כדי לתרום , "בכדי לתרום " חוץ מזה , זה קצת כחול מידי ... והקטע הזה בהתחלה מיותר "אנו לא גונבים או פורצים את הסיסמאות בשום דרך או שיטה להשיג את הסיסמאות בחינם. אנו מאחלים לך המשך גלישה נעימה באתרנו!" לא מעניין אף אחד .. מחפשים ססמאות , תשים הערות כאלה ב FAQ ... |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לגבי העיצוב : בכוונה לא רציתי שישלבו הרבה צבעים בגלל שזה יראה צפוף ומבולבל ואנשים לא יבינו איך ומה הולך באתר. את ההערה למעלה בברוכים הבאים זה בכדי להודיע למשתמשים שאנו לא גונבים או פורצים את הסיסמאות כי בדרך כלל אנשים לא נכנסים לתקנון הם ישר הולכים לסיסמאות אז הם יראו את זה בהתחלה. ציטוט:
אתרים כאלו תמיד פופלרים. אנשים תמיד מחפשים סיסמאות בחינם ומחכים ב-FREEFF כדי שסיסמה תגיע .. חוץ מזה אני לא מכיר אתר אחר חוץ מ-FREEFF שמעדכן סיסמאות. |
||
![]() |
![]() |
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עוד אוסיף לגבי מה שאמרו מעליי, שזה מבאס שחובה להירשם בשביל לקחת סיסמאות.
עדיף שתעשה שנניח 3 סיסמאות ראשונות אפשר לקחת ללא הרשמה, ואז חובה להירשם.
# 7 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
והדבר הזה של ההרשמה זה בגלל שאני לא רוצה שאנשים יתחילו לשנות IP ולקחת סיסמאות. ההרשמה מוגבלת ל-IP אחד בלבד. וחוץ מזה ההרשמה היא 2 שניות וזה בלי אישור באיימל או משהוא אז לא היה אחפת למשהוא להרשם. |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בשאלון VIP קיים מספר רב של שגיאות כתיב, תסדר את זה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
לגבי רעיון האתר, לא יחודי אבל זה שיפור לעומת אתרים אחרים,
העיצוב מאוד נחמד ומתאים מאוד לרעיון האתר. בהצלחה באתר! |
![]() |