![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
בעיה קטנה Javascript
יש לי את הקוד הבא, עכשיו אני רוצה שיחזור הערך false לטופס בשביל שזה לא ישלח אותו.
משום מה, זה שולח את הטופס כאילו זה בכלל לא הולך אל הפונקציה. קוד:
<body> <div id="slideout"> צ'אט <div id="slideout_inner"> <form id="msg" method="post" onSubmit="return checkform()"> <textarea name="Data" id="Data"></textarea> <p><input type="text" id="Message"></p> </form> </div> </div> </body> </html> <script> function checkform() { str=msg.Message.value; alert ("asd"); return false; } </script> |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
תשים תסקריפט בתוך הHEAD
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הרצתי אותו בFF ועובד.
# 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אם בכל זאת לא עובד, נסה להשתמש ב- document.getElementById
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
איך זה קשור?, זה מתנהג כאילו הוא לא מתייחס בכלל לסקריפט..
בדקתי בגוגל כרום והוא עובד מדהים.. יש כאן משהו מוזר, ניראה לי הפייפרוקס אצלי נהרס או משהו כזה.. בכל מקרה, ביטלתי את הטופס. גם ככה הייתי אמור להשתמש בג'אווה סקריפט בשביל לשלוח נתונים. אז בכתובת של השליחה הוספתי פרמטר שהייתי צריך וככה אני שולח את הנתונים בסוף. תודה לך, ותודה לכל מי שעזר או אפילו חשב לעזור.. Last edited by MasterNetwork; 12-12-11 at 20:36.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני יודע שכבר לא רלוונטי, אך זה יוכל לעזור בכל מקרה גם בשימוש עתידי...
כמה שינויים שיכלת לעשות, 1) בשורה שרשום קוד:
onSubmit="return checkform()" תרשום onSubmit="return checkform(this)" קוד:
<script type="text/javascript"> הגדרה הפונקציה, שה-f הוא בעצם אותו טופס שממנו קראת לפונקציה קוד:
function checkform(f) { } קוד:
f.Msg.value בגוגל כרום רוב הדברים שלא עובדים בפדפדנים אחרים ... דוקא בו זה כן יעבוד אל תשכח שזה מבית גוגל והם כמובן יודעים לעבוד ולהתאים את עצמם לכל סוג/צורת כתיבת קוד. לכן שאתה כותב קוד, דוקא תלך לפי מה שעובד בפיירפוקס ולא לפי מה שעובד בכרום |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
שושו, תודה על העזרה כבר ניסיתי את זה..
הבעיה כניראה הייתה אצלי יכול להיות שהגדרתי את הדפדפן בפיירפוקס לשלוח תמיד טפסים.. אני תמיד איכשהוא משחק אם טפסים וכו' ,, בסדר אבל שיניתי במקום טופס הפכתי את זה לdiv . אם לא היו פורצים את האחסון שהייתי עליו הייתם רואים עבודה מדהימה שעשיתי אתמול צ'אט ממש מגניב. |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
עדיין אתה יכול למצוא אחסון חינמי במקום כלשהוא ולהראות.
# 10 |
עסק רשום [?]
|
כל אחסון חינמי אחר יבקש שאני ישים פרסומות..
שם זה פרסומות שלי,, וחוץ מזה זה מין בגידה אם אני יעבור לאחסון אחר חח.. לקחתי שם ניהול לתקופה קצרה בשביל לעזור בקידום ולפרסם מדריכים חשובים בנושאי תכנות וקידום וגם בשביל להציג את הכל באופן מסודר ושלא יהיה מבולגן ואם יש תקלות קטנות אז לסדר אותם.. וכשהאתר יעמוד על הרגליים ולא יצטרכו את העזרה שלי יותר,, כמו גוזל שפורש כנפיים ![]() חח אני מת כבר שיהיה לי גישה לאחסון שוב!,, יש שם את הצ'אט המציק הזה שזה אפילו לא צ'אט זה תמיכה תכנית חשבתי שהם ישימו לי צ'אט. משהו חמוד בסגנון הזה נורא אהבתי את הדרך הצגה שלו אז הכנתי משהו כזה סה"כ לא עבודה קשה, רק שזה פעם ריאשונה שאני מתעסק ברמה כזו אם CSS אז זה היה כל הקושי. עריכה: בדקתי עכשיו ויש גישה לאחסון, מחר בבוקר כשאני יהיה על המחשב שבסלון אני יעלה את הגיבוי ותוכלו להנות מהצ'אט אני ישמח אם תתכתבו שם :P . מזל ממש מזל, 2 דקות לפני שפרצו את האחסון הייתה לי מין הרגשה כזו פתאום ראיתי השרת נפל לרבע שעה ברגע שהוא חזר הייתה לי מין הרגשה שאני צריך לעשות גיבוי ישר עשיתי גיבוי והורדתי אותו אל המחשב. הגיבוי שהאתר כרגע נמצא זה גיבוי של כמה שעות לפני שעשיתי את הצ'אט אז יש שם עוד את הצ'אט של התמיכה תכנית שזה לא צ'אט בכלל. Last edited by MasterNetwork; 14-12-11 at 01:52.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|