![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת רעה על כפיר מחברת אנטר סרב
אני עובד על רשת אתרים כבר הרבה מאוד זמן, היה לי אצלו שרת. שילמתי עבורו. באיזה שלב הוא פשוט החליט למחוק את המשתמש שלי ללא הודעה מוקדמת וללא גיבויים. אני לא יודע למה הוא עשה את זה. הייתי משלם לו כל חודש כמ שצריך ובזמן. אני לא מבין. ככה עושים אנשים ישרים והגונים? ביקשתי ביקורות עליו ואמרו שהוא אחלה. ראיתי ביקורות מדהימות והרבה המלצות. אבל ככה סוגרים שרת? לא נראה לי. אני ממש לא ממליץ לכם ואף מציע לכם לוותר על כך.
|
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
סליחה מי אתה בדיוק?אף אחד לא סגר ולא מחק לאף אחד
אף אחד לא פנה אלי בקשר למשהו שנמחק או לא קיבלתי טל' ממך ממש חוצפה אתה יודע תחפש להרוס חברות אחרות לא אותי! תאמין לי אין לי שום איטרנס למחוק אף אחד ממש תירוץ סליחה על הביטוי דפוק וטיפשי! |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אני סבלתי. את זה אתה לא יכול לשנות! לי אין יותר את המערכת. וזהו עד כאן.
אגב. יש לי הוכחה מוצקת ואני לא מתכוון לתת אותה כאן. לא כרגע. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מזמן לא צחקתי כל כך :qqb006:
אני מכיר את כפיר והוא בחיים לא היה מסוגל לעשות דבר כזה. הוא בן אדם אמין ורציני. אני בטוח שאתה אפילו לא לקוח שלו. נ.ב כבר מלאו לך 10?
חבר בקהילה
|
תראו תגובה שלו שלחתי הודעה פרטית
נכתב במקור על ידי כפיר מי אתה בדיוק? ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן מלאו לי יותר מעשר גם מלאו לי 15. ויש לי הוכחות חותכות.
אם אתה רוצה שאני אתן לך את אחד האימיילים שקיבלתי אתמול ומחקתי אבל אני יודע שאני אקבל אחד מחר. זה של מישהו שהוא משתמש אצלך. אני מקבל כל מיני הודעות שלו. מחר אתה תראה. Last edited by Gil|Hosol; 13-12-05 at 16:26.. |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
:qqb006:
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט מההודעה הפרטית שהוא שלח לי.:
ציטוט:
ב. מה אתה מחפש מי אני לא מנסה לפגוע בך או לתקוף אותך אני בסכה"כ מבקש שתשים לב יותר. כי לאחר מכן ששאלתי אותך בנוגע לזה לא ענית בכלל... |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עצוב לשמוע...למרות שקשה לי להאמין שכפיר יעשה כזה דבר.
|
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|