![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
השפעה של +1
לאתר חדש שאני בונה אני מתלבט בין להתמקד בקבלת לייקים או +1
להשאלה שלי היא לגבי השפעות +1 תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
?? אף אחד לא יודע?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
לא יודע מה? לא ראיתי שום שאלה...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שהוא מתכוון אם הלייקים/ +1 עוזרים בקידום
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אם יש הרבה +1
מה ההשפעות? זה עוזר בקידום? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
רק אם המשתמש מחובר.
ז"א אני עשיתי לייק לאתר שלך, מי שמחובר אלי בגימייל / גוגל פלוס מחפש בשעה שהוא מחובר - הוא רואה את מה שאני עשיתי 1+ מודגש / למעלה - מקודם יותר.
# 7 |
חבר מתקדם
|
הבנתי.
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97321 הבחור פה אומר שיש מחקר שמראה ש+1 עוזרים לקידום. יש משהו בדבריו? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
פה חשדתי.
![]() תודה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אין פה מה לחשוד, יש משהו במה שהוא אומר, לאחרונה חברות הקידום התחילו להתמקד בפתיחות דפי עסקים בגוגל פלוס, מסיבה אחת, גוגל אוהב את זה, גוגל נותנת עדיפות למי שמשתמש בשירותים שלה (וזה לא משהו שהוא חדש) , למי שמכיר או לא, גוגל כבר אמרו שהם הולכים לתת במה מרכזית לאתרים שיש להם יותר לייקים של גוגל פלוס , כמו כן , הם יקצו בעתיד מקום של כבוד בצד עמוד החיפוש לאתרים עם הרבה פלוסים... נכון שמדובר פה עדיין בדברים שלא יצאו לפועל ואני גם מניח שיקח להם זמן עד שיגיעו לארץ, אבל גם זה יבוא מתישהו... בסופו של דבר לגוגל יש 2 דברים לעשות... להודות בכישלון של הרשת החברתית שלהם מול פייסבוק, או לדחוף את הדבר הזה בכל דרך אפשרית.... קשה לי להאמין שהם ירימו דגל לבן לפני שינסו לדחוף את זה למנוע החיפוש בכוח. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|