![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
האם זה מועיל לקידום?
ברשותי אתר שידורי ספורט:
http://www.scorer.co.il מילת המפתח הראשית של האתר היא צמד המילים "שידורי ספורט". בכל פוסט שאני מפרסם (או בעצם "שידור"), אני מוסיף את מילת המפתח "שידורי ספורט" כתג בפוסט. האם הדבר הזה מועיל לקידום, או שבכלל עושה את הפעולה ההפוכה? אחרי בדיקה של מיקום האתר בגוגל (תחת החיפוש "שידורי ספורט), מה שאני רואה זה שהכתובת הראשית של האתר (scorer.co.il), כלל וכלל לא התאנדקסה. מה שכן התאנדקס הוא דף התג הנקרא "שידורי ספורט" (הנמצא במקום 70): www.scorer.co.il/tag/שידורי-ספורט/ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עצם זה שאתה יוצר עמוד עם התגיות שידורי ספורט אתה מחליש את דף הבית שלך בביטוי הזה.
בנוסף, העמוד תגיות הזה בעצם מכיל המון תוכן משוכפל מפוסטים אחרים ובצעם אין לו ערך קיומי משל עצמו. (בחלק מהמערכות אפשר לטפל בזה בעזרת תג קנוניקל) המלצות לשיפור: בכל פוסט הייתי מוסיף ב- title את צמד המילים שידורי ספורט אין לך כותרת H1 בדף הבית. תוסיף כותרת H1 עם צמד המילים שידורי ספורט. (כרגע הביטוי מופיע רק בכותרת H3) תדאג שיהיה קישור בכל דפי האתר במלל "שידורי ספורט" אל דף הבית. תדאג להוציא קישורים נכנסים לדף הבית עם אנקור טקסט "שידורי ספורט". |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
מצטער אבל עושה רושם שדחפת כל כך הרבה את הביטוי "שידורי ספורט" עד שבסוף גם את האתר שלך ידחפו ממנו (והפעם החוצה).
כצעד ראשוני תפסיק להכניס את הביטוי בכל משפט, אתה רוצה למקד את הביטוי הנ"ל בדף הבית ולא בכל עמוד באתר. תפסיק לדחוף 15 תגיות לכל פוסט, זה אולי נראה לך סבבה הרבה קישורים הרבה נושאים והכל אבל לאף גולש לא אכפת מזה וזה לא תורם לו בשום צורה ובטח שגם לא למנוע החיפוש. עכשיו אם אתה רוצה לקדם את האתר בעצמך תתחיל לחפש וללמוד את התחום, נדמה שאתה פועל על פי השערות וכל מיני "המלצות" שבקושי הבנת - אז כדאי שתבין אחרת במקרה הטוב זה לא יעזור ובמקרה הפחות טוב זה גם עלול לפגוע. נראה לי שניווט Bread crumbs יכול להיות די יעיל ומתאים למבנה האתר ולחיזוק הדפים הרלוונטים, תבדוק את זה. לקדם אתר בלי ידע ממשי בקידום יכול לעבוד בסדר גמור עד שלב מסויים כל עוד אתה לא מגזים ועושה את הדברים בצורה הגיונית ומבוקרת, כשאתה מתחיל להגזים ועושה דברים בלי להבין את ההשלכות שלהם - אתה עלול לגרום יותר נזק מתועלת. בהצלחה. Last edited by אדיר; 11-12-12 at 20:45.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא מומלץ כיום לדחוס מילות מפתח מיותרות בתוכן באתר כמו שהוסבר לך ע"י קודמי מדובר בפעולה שיכולה להזיק יותר מלעזור.
הסיבה שבגללה דף התגית מקודם יותר היא משום שהדף מרוויח קישורים פנימיים רבים וסביר להניח שהגולשים מוצאים את הדף רלוונטי יותר עבורם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|