![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש | בעל ידע בJAVASCRIPT
שלום
אני צריך בעל ידע בJAVASCRIPT וJQUERY , שיעזור לי עם רעיון מסויים של החלפת בלוקים , יש אתר מסוים ( אני מזהיר מראש זה אתר מבוגרים ) שיש לנו שם בלוקים של שם הבחורה תמנוה שלה תיאור שלה וטלפון עם שלוחה כדי להגיע אליה, אנחנו מעוניינים שהבלוקים יתחלפו רנדומלית שלכל בלוק אמור להיות לפחות 2 תמונות שיתחלפו רנדומלית (יש בלוקים שבעקרון זה 2 ויש כאלה של 4 תמונות בכלל) , ושהקטע עם הטלפון זה אמור להיות פעם אחת מצב אחד שהיא מחוברת ואחת שהיא מנותקת (אין פה שום בקרה על האם באמת מחוברת או מנותקת, זה הכל צבוע בצבע , זה הכל) התשלום על העבודה הזו הוא חמישים שקלים בבנק, אני לא המשלם, אני מחפש עבור חבר שלי ... אני זה שיראו לו איך זה מתבצע לא בטוח שהמתכנת יילקח, צריך קוד מקצועי ופשוט, זה יותר למצב סטנדבאי למקרה שהמקורי לא יענה, זה עבודה של תכלס חמש עד עשר דקות אבל מקבלים תשלום שמבחינת החברה נחשב של שעתיים צרו קשר באימייל בפרטי, צריך מישהו עוד הערב... |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אני לא יודע אם ידוע לך, אסור לפתוח פה אשכולות עבור אנשים אחר מלבד עצמך,
ואם אתה חושב שמתכנת צריך לקבל שכר של 25ש"ח אז אנחנו בבעיה רצינית. כמיטב ידיעתי אף מתכנת לא יסכים לעבודה כזו עם שכר עלוב שכזה. ממש בזיון לדעתי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|