![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
פרסים בתחרות
אהלן,
בקרוב אני מרים איזה תחרות בפייסבוק שניתן לזכות בפרסים אני ורצה להתייעץ איתכם בפרסים אפשריים.. כמובן לא דברים יקרים ![]() כרגע חשבתי על מגנים לאייפון,דג מגניב כזה שאפשר לגלגל סביבו אוזניות או וטים וככה שומר שלא יתבלגנו תנו עוד הצעות |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי כדאי שתתאים את הפרסים לנושא התחרות.
לדוג' התחרות היא לקבל כמה שיותר לייקים על סרטון שמפרסם את X, אז הפרס יהיה מוצר של חברת X או ה-X עצמו. ![]()
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעיקרון זה תחרות שאני הולך לעשות בדף שלי (סתם דף של סטטוסים מצחיקים סרטונים וכו')
וגם צריך כמות של פרסים לכן אי אפשר דברים יקרים מאוד |
![]() |
![]() |
# 4 |
אושיית הוסטינג
|
כרטיסים לסרט
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
עוד דברים
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
t tc tcp tcp/ip
|
ביטוח טיפולי שיניים עד גיל שנה בחינם.
# 8 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חיסון לשפעת
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אתה צריך לחפש דברים סינים זולים, מוצרים כאלה קטנים ומדליקים... גאדג'טים מהסוג של מחזיקי מפתחות מאירים או סתם מרשימים, פנסים עם כל מיני צבעים, עט מחיק, מכשיר קשר, יו-יו שמדליק נורות, ארנקים, צמידים, שרשאות וכד'
תוכל גם להציע אחד מהדברים האלה שהזמנתי פעם תמורת $1 בלבד! (בגלל שהיה לי קופון ממישהו שרכש באתר) אתר סיני ששלח לי את זה מהר מאוד לעומת המחיר: http://www.artscow.com/photo-gifts/m...e-mousepad-160 - פאד לעכבר עם תמונה אישית ועיצוב מיוחד. http://www.artscow.com/photo-gifts/p...gle-design-298 - חבילת קלפים עם עיצוב אישי. נסה לחפש בגוגל אם מישהו נותן קופון לאתר הזה כי המוצרים שלהם ממש טובים למרות המחיר הזול, והם משלמים לכל הזמנה שעושים עם קופון לבנאדם שמפרסם אותו אז כולם מרוויחים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|