|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דומיין co.il ב-49 ש"ח
היי,
במקרה מצאתי את האתר http://www.box.co.il/ ורציתי לדעת כיצד הם מביאים דומיין ישראלי במחיר זול שכזה לעומת רשמים אחרים? עד לא מזמן חשבתי ש-Livedns הכי זולים... |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
פשוט מאוד, שנה ראשונה הם יפסידו עליך כסף ואחרי שנה שנייה המחיר יהיה בהתאם והם ירוויחו עליך
# 5 |
עסק רשום [?]
|
נכון, ותמיד גם אפשר שלא.
אני חושב שאפשר להסיר דאגה מהלב, הם כנראה חשבו על המודל העסקי שלהם יותר טוב מאיתנו. ד"א עוד מישהו כאן שם לב לעיצוב חסר האופי ולמיתוג ההשראתי שלהם? הדבר היחיד שחסר בלוגו זאת המילה Amazon, והתמונה של "הזול בישראל - ממשק חדשני ומשוכלל" מזכירה לי איזה לוגו של תוכנית טלוויזיה ששינו לו את הטקסט. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
על כל רישום/חידוש הם מעבירים 45 ש״ח לאיגוד האינטרנט. אגב, בשביל שרשם יטמיע רישום דומיינים il., הצוות הטכני שלו צריך להמציא את הגלגל מחדש ולא להשתמש במוצרים קיימים בשוק. כי מישהו באיגוד האינטרנט החליט שהרישום ייעשה באמצעות Email (וזה אמין כמו סוסיתא) ולא באמצעות התקן הקיים. אם אתם באמת רוצים להוריד את המחיר, הפתרון נמצא באיגוד האינטרנט. מרוב אבק חלק מחברי האיגוד שכחו שהם צריכים לשרת את הציבור ולא לתרום 2 מיליון שקל (מההכנסות מהדומיין. כן?) לאקדמיה בשנה.
![]() |
# 9 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
מפה תוריד עלויות הקמה, מערך טכני ופיתוח עתידי חלקי כמות הדומיינים שמזמינים אצלם. ונשארת עם רווח. אני בעצמי מחזיק מספר דו ספרתי של דומיינים (ומנהל עוד יותר דומיינים) ומבחינת LiveDns אני הלקוח המושלם (כנראה שללקוחות כאלה BOX מייעדים): משתמש בנקודות כרייסליר, מחדש לפני תאריך החידוש ולא מתקשר אף פעם.
![]() |
# 10 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
אבל נניח שאתה רושם דומיין: 1. LIVEDNS שולחים מייל לאיגוד - לרשום את דומיין X. 2. האיגוד שולח מייל ל-LIVEDNS - הדומיין X נרשם וממתין לאישור ידני. 3. LIVEDNS שולחים אליך מייל - הדומיין שלך התקבל וממתין לאישור. 4. כעבור כמה שעות - עובד האיגוד מאשר את הרישום. 5. האיגוד שולח מייל ל-LiveDns - הדומיין מאושר. 6. Livedns שולחים אליך מייל - הדומיין מאושר. 7. כעבור כמה שעות - ה-DNS מתעדכן והדומיין פעיל. כשאני רושם "Livedns שולחים" או "האיגוד שולח" - הפעולה מתבצעת אוטומטית.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|