|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שירותי כתיבת תוכן ומאמרים במחירים אטרקטיביים
שלום וברכה,
לפני שנכנס למגוון השירותים שאני מספק בתחום התוכן - חשוב לי שתכירו אותי מעט: שמי יאיר קדרי, בעוד 3 חודשים ימלאו לי 24 שנים. אני מתעסק עם תחום כתיבת התוכן כבר 6 שנים ברציפות כשלאורך הדרך עבדתי עם מאות לקוחות וכתבתי עשרות אלפי מאמרים שונים. מה שמייחד את סגנון הכתיבה שלי הוא שילוב עובדות מעניינות עם סגנון כתיבה מלהיב שמושך את הקורא וגורם לי לרצות לקרוא עוד ולהתעניין באמת בכתוב במאמר. יכולות האספקה שלי הם מהגבוהות שנראו אי פעם ברחבי הרשת (אני בספק עם רק באינטרנט הישראלי) - מדי יום, אני כותב לא פחות מ-50 מאמרים שונים ברמה גבוהה וללא סילופים. תוכלו להתרשם מרמת הכתיבה שלי ולראות תיק עבודות באתר התדמית שברשותי: http://www.kadarticles.co.il אני מחפש כרגע לקוחות רציניים וגדולים שיזמינו כמויות גדולות של מאמרים מדי חודש, מתוך מטרה למצוא עבודה לטווח ארוך והתנהלות מוצלחת בין הצדדים על תקן קבוע, כאשר כל אחד יודע את התפוקה שהוא מקבל. לשם מציאת לקוחות מן הסוג הזה, אני מוכן לכתוב במחירים אטרקטיביים במיוחד, בטח ביחס לרמת הכתיבה שלי. אני מסוגל לספק מאמרים המיועדים לקידום אתרים (מאמרי SEO), כמו גם תוכן שיווקי ומפורט לאתר. אשמח לקבל מכם פניות ולהתחיל שיתוף פעולה מוצלח. דרכים ליצירת קשר: 0502-054126 kadarticles@gmail.com תודה ושבוע טוב, שנה מבורכת לכולם. ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|