![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[PHP]הקטנת תמונה? אפשרי? איך?
שלום,
יש לי מין גלריה כזאת של הטיול השנתי שלי ועשיתי אפשרות להעלאת תמונות לשרת עכשיו יש יל בעיה כזאת הינה דוגמה למערכת: http://www.akko-city.net/tiyul/ הבעיה היא זאת התמונות הקטנות לוקח להם מספר גדול של שניות להפתח וזה למה? כי שמתי את התמונות הגדולות רק הורדתי להם את הפיקסלים השאלה היא כזה יש פונקציה אשר מקטינה תמונה למספר שאני אקבע ושומרת בתיקיה? אם יש זה מאוד יוכל לעזור לי.. בתודה, עידן משיח |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שלום שלום.
קודם כל, כל מה שאתה חושב שקיים אפשרי ![]() הקטנת תמונה נעשת באמצעות GD. GD הינה ספריה שאחראית על תמונות ב-PHP. כתבתי פעם פונקציה שמקטינה תמוננה לגודל הרצוי ושומרת אותה. תוכל להשתמש בה, אני לא בטוח שהיא הכי יעילה כי זה היה דיי מזמן, אבל גם תוכל ללמוד ממנה. קישור ל-GD: www.php.net/gd הפונקציה שלי: PHP קוד:
כמובן שניתן להוסיף PNG ללא שום בעיה, אם אתה רוצה תוסיף. בהצלחה. טל.
# 3 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
(ה-0.jpg סתם לניסיון) עכשיו יש לי כמה שאלות 1. למה הוא לא שמר לי את התמונה בתיקיה? 2. מה המשתנה של השם של הקובץ במערכת הזאת והסיומת? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא קראת בכלל לפונקציה.
אל תגש לדברים מסובכים שאינך יודע דברים בסיסים.
# 7 |
הוסטסניון
|
אני מציע שתעשה דף ניהול וברגע שתכנס לדף בלולאה הוא ישנה את כל הקבצים ולא מתי שאתה מעלה כי זה יכול לקחת לפעמים שנים !
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |