|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
הוסט חדש - עוד נסיון לגיוון
אמממ גם פה אפשר לראות עיצוב הוסט קצת שונה מהרגיל לדעתי לא במובן הסגנון אלא יותר המבנה
עיצוב בנוי 100% שזה אומר שהכל שם שייך לי ואין להעתיק או כל דבר אחר השרתים נוצרו ב cinema4d מרעיון שעלה לי בראש. האילוסטרציה של איש עסקים שמצאתי בגוגל ואממ זהו....כל השאר דברים רגילים אז ככה השקעתי בו יותר מחשבה מאשר ביצוע שהביצוע היה קשה יחסית בשבילי לשלב את הדברים אני חושב שהגעתי לתוצאה מספקת ממה שתכננתי. נראה אולי בעתיד נעבוד על עוד אתרים כאלה. העיצוב מוצע למכירה אין עדיין מחיר אבל אנלא מוכר עיצובים מתחת ל 100 ש"ח PSD אז לא לבוא אליי עם הצעות איחסון וכו' תגובות בונות יתקבלו בברכה, פרטים ליצירת קשר bhrprhsni@hotmail.com 259481271 פלאפון יינתן במידת הצורך, ניר http://img408.imageshack.us/img408/5833/hosts20xa.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מבנה חמוד מאוד...אילוסטרציה צריכה שיפור ושילוב צבעים מלחיץ...:\
בכלליות אחלה אחי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
גיוון זה גיוון. עוד תגובות לא יזיקו אמממ צבעים אפעם לא בעייה לשנות
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נחמד.. אתה יכול להרבה יותר..
האילוסטרציה (אם אתה עשית) יצאה לא משהו... הלוגו דיי חובבני והשרתים צריכים שיפור... בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
לא אהבתי
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע אחי לא ממש אהבתי..
הצבעים באמת לא משהו.(וזה לא ממש עוזר שאתה אומר שלא בעיה לשנות..) האילוסטרציה באמת צריכה שיפור. אבל הטקסט שלך הורג אותי חחח.. לא נוח לראות את זה עם רווח ענק בין מילים ואותיות..(לדעתי לפחות) אבל חוץ מזה עיצוב נחמד מאוד.
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
איזה תגובה עניינית תודה בכל מקרה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב חובבני זה בטוח לא! השרתים יצאו פיצוץ!
באמת את הצבעים רצוי לשנות זה סבבה לעשות גיוון אבל צריך גם קצת בטעם. עוד דבר שקצת יוסיף אם תשנה יהיה הריבועים שבתוכם רשומים המחירים... לא יודעת למה פשוט איכשהו זה לא מסתדר עם העיצוב. ודבר קטנטן שפשוט קצת הציק לי בעין זה החלק של צריך תמיכה? פשוט תכווץ את כל הטקסט טיפה יותר לתוך מרכז הריבוע. רואים שיש לך כישרון ואת היכולת! אתה פשוט צריך ללמוד לנצל את זה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
לא משהו, בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|