|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[בקשה] עיצוב אתר כולל תכנות רציני.
בקרוב אתר רציני עומד להפתח ונחוץ עיצוב לאתר כולל תכנות מקצועי.
אשמח לקבל הצעות ממגוון מעצבי אתרים + מתכנתי אתרים, ההצעה תכיל:
ישנה עדיפות למתכנתי אתרים שבנוסף מעצבים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אם אתה מעוניין אני יכול לקשר אותך למעצב שמעצב לי כרגע רשת של אתרים .
במידה ואתה מעוניין שלח הודעה פרטית אני יישלח לך פרטים איך הכל עובד והצעת מחיר . הוא עובד איתי ואם תרצה אני יוכל לארגן לך גם מתכנת על הדרך , הוא ייקח כמה שייקח זה אתה תסגור איתו . המעצב כמובן מעצב 100% פוטושופ ואם אתה תרצה אני יכול להראות לך כמה עבודות שלו שהוא עשה לי לרשת . בברכה , מאור |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
שלום וברכה. אני רפי חטואל, מעצב כבר 5 שנים+ מתוכם עיצוב אתרים 3 שנים. ואני גם מתכנת אתרים. אני בן 17 וחצי, בכיתה יב'. והספקתי המון בחיים ![]() תיק העבודות שלי עדיין בבניה. תוכל להסתכל לבינתיים בכתובת : www.rafihatuel.com מספר עבודות שתוכל לראות כאן: www.rafihatuel.com/chtru/ -זה רק הסקיצה. מדובר בפורטל מתכונים שיעלה לרשת בקרוב עם מערכת מתקדמת לניהול תוכן. -ללקוח. www.rafihatuel.com/for_sel/new/ עיצוב הוסטינג שיעלה בקרוב, לספקית אכסון. www.serv-il.co.il -האתר עדיין לא גמור מבחינת תכנות. בקרוב יסתיים. www.customodel.co.il מדובר בעסק שאני עובד בו כבר 3 שנים. -זה סטודיו לגרפיקה בעיר שלי. וזה האתר התדמיתי שבניתי למעסיק שלי. (בתשלום כמובן ![]() ויש עוד מספר גדול של עבודות שכבר עשיתי, ועוד מספר גדול של פרוייקטים שיעלו בקרוב. -עוד לא ציינת איזה סוג אתר זה הולך להיות. רק כדי שתדע, המחיר ההתחלתי שלי לגבי עיצוב ובניית אתר עומדת על מינימום של 500 ש"ח תלוי מה הסוג שלו. ואני מתחיל לעבוד רק אחרי מקדמה בסך 40 אחוז מהמחיר, שהופקדה לחשבוני. המחיר כמובן מתייחס לעיצוב, ותכנות ביחד. אם תרצה ליצור איתי קשר, כל הפרטים בחתימה. שבוע טוב, רפי. כל מה שנרשם כאן, נשלח לך למייל. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
ממליץ על רפי ועל ערן-S התחת הזה =]...
כמו כן יש לציין שלא תחשוד שהבאר באתר שרפי ציין serv-il... היא של TM שלא תחשוב שהוא גנב הם רכשו אותה או משהו כזה. ואם אתה צריך מעצב אני פה. bhrprhsni@hotmail.com 259481271 0542239449
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|