|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת על עובד של servland.co.il
שלום,
לפני כמה חודשים בניתי אתר הורדות (מן פורטל שכזה) וביקשתי חסות בפורום איחסון חינמי ופנה אלי בחור שעובד ב servland.co.il אם הצעה... אחרי שדיברנו באי סי קיו וסיכמנו שאם הוא רוצה לסגור לי את האתר (מכל סיבה שהיא) הוא חייב ליצור איתי קשר לפני סגירת האתר. בקיצר אני נהנתי מאחסון מהיר וטוב עד שיום אחד האתר לא עלה לי... אז כמובן שאלתי את מנהל האחסון שלי מה קרה למה הורדתם לי את האתר מהשרת ![]() ![]() אני: ?? Xr0x: אחי? אני: כן אני: אחי למה העפתם את השרת שלי? ![]() Xr0x: (אין תגובה...) מאז לא שמעתי ממנו כלום וזה הרס את כל התדמית הטובה והרושם המצוין שהוא עשה עלי... אז אם תתקלו בו ראו הוזהרתם... מקווה שעזרתי לכם ושאתם לעומתי תינצלו מכאלו אנשים תודה ויום טוב.
חבר על
|
חחח אני מת פה, אתה יודע למה העיפו אותך
? פתחת "עסק" גנוב עם התמונות האלה שמכרת שאני אמרתי לך שפרוש לא לשים אותו אחר כך אל תתפלא חוץ מזה, אחסנת אתר שאחרי יום סגרת אותו אני לא חייב להשאיר לך את האחסון אגב, איזו תדמית? אני לא ראיתי פעילות בכלל, שמת אתר על עיצוב גנוב, ועסק של מכירות דמויות על עיצוב גנוב גם כן. מצחיק אותי אחרי שהחלפת אתרים על השרת בתדירות גבוהה אתה עוד בא ונותן ביקורות, סבבה, בכיף. Last edited by Xr0x; 30-12-05 at 12:41.. |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל הוא שם ווארז, עיצובים גנובים, הוא סוגר את האתר פתאום פותח, ממש לא רציני. אז אחרי שאמרתי לו שאני לא מוכן לאחסן את העסק שהוא פתח הוא בכל זאת השאיר אותו. האחסון נסגר. |
|
![]() |
# 5 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
מאיפה נולדו עוד שניים חוץ מזה? שאני בשום פנים ואופן לא אישרתי לך לאחסן אותם בכלל ולא הקשבת לי. |
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אופיר נתן לך חשבון, עשה לך טובה ואתה כשנותנים לך את האצבע אתה לוקח את היד. העלת ווארז על השרת שלו, דברים שהם גנובים, דברים כאלה יכולים לסכן אותו מבחינה משפטית. ברור שהוא ימחוק, אני שוקל אם לתת לך הזהרה על העברת ביקורת כוזבת אבל זה כבר תפקיד המנהל בפורום הזה. אני ממליץ לך בפעם הבאה לשקול מה אתה רושם. :qqb006: יבגני |
|
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
תשמע, אני לא מעוניין להתווכח בכלל, אם היית משלם לי הביקורת עלי היתה צודקת, אני נתתי לך חסות לאתר אחד, שהאתר הפך להיות לא חוקי, הוצאת את האתר שמת אחרים ועשית מה שבא לך, אין לי מה לדון בכלל פה |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|