|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מה דעתכם על עיצוב אתר שלם בפלאש שלי?
http://moshik.be/FLASH/ חזק??
לכל אלו ששואלים, זה לא גנוב. יש לי תוכנה שעושה אתרים פלאשים מלאים. זה רק לי? או שיש לכם גם. כעקרון אחלה תוכנה ופשוטה לאללה, מי שרוצה ישלח לי הודעה פרטית ואולי אני אחוס עליו ואביא לו : חח ד"א מי שממש רוצה את התוכנה , אם הוא יעמיק באתר הוא ימצא את התוכנה.P:qqb006: מושיק ברק.
# 2 |
Permanently Banned
|
נראה לי שאני יודע איך קוראים לתוכנה ..
koolmoves מש'ו כזה נכון ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בפלאש ? ממש יפה הפלאש
אבל העיצוב ? לא מש'ו אחי המון בהצלחה בהמשך הדרך ! יש עתיד! ![]() ------ עריכה : הוא לא עשה כלום נראה לי :S הכל מוכן בתוכנה אכזבתה אותי לתוכנה קוראים למי שרוצה trendyflash ![]() Last edited by untitled; 28-12-05 at 22:20.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
למרות שאני לא אוהב אתרים שכולם פלאש :\ ד"א, אין מה להעמיק =] http://www.trendyflash.com/ פשוט לוחצים על הקישור =] |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אחלה תוכנה, אני גליתי אותה :qqb006:
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
מעניין אותי מי המציא את התוכנה הכל כך לא יעילה והכל כך טיפשית הזאת...
בכל מקרה, ממש לא אהבתי. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא מבינה לא עשית פה כלום, על מה אתה מבקש ביקורת? ועוד דבר קטן... בתוכנה כשמשתמשים בה, יש על כל קובץ פלאש שלה זכויות יוצרים למה על שלך אין?? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אותו מבנה, וגם הבית והתיבת דואר היו שם, אותו אחד בול!!!.... לא עשית כלום בעצם אז מה ההתלהבות???
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|