![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
רדיו השרון!(=
אוקיי זה היה אמור להיות סתם רדיו לחבר'ה ככה בקטנה בלי לפרסם ליותר מדיי אבל החלטתי לפרסם גם ברשת.
העיצוב הוא מפייר סטייל ואני אומר את זה לפני שיבואו המציקים שמנסים לקטול כל אחד...אני לא רואה בזה שום רע שהורדתי עיצוב מפייר סטייל ב15 ש"ח..עם הייתי משלם עליו 100 ש"ח וקונה מאותו מעצב אז העיצוב היה יותר טוב? זה רק לגבי העיצוב.. לגבי התיכנות יש מישהו כרגע שמתכנת מחדש את האתר הוא היה אמור לסיים היום אך ככל הנראה "דפק לי ברז" והשאיר אותי ללא תיכנות ולשלם עוד כסף אני לא רוצה כי כמו שאמרתי זה סה"כ לחבר'ה ולאנשים מאיזור השרון הרדיו הזה. אז מי שמוכן לתכנת שיצור קשר באיסיקיו:328199332 יש מערכת ד"שים מתוכנתת ע"י מתכנת PHP שהביא לי חינם את המערכת אבל אני לא יודע איך לשלב אותה באתר [זה לגבי המערכת ד"שים לאלה שיעירו]. בקיצור אולי יש קצת בעיות אבל בכל זאת החלטתי לפרסם עם יש פה אנשים שרוצים שיכנסו חח(= ערב טובב חברים:qqb014: http://radio-h.dfx.co.il ורשום בבאר WWW.RADIO-H.NET אחרי חנוכה אני ארכוש את הדומיין [יותר נכון חבר שלי שהוא שותף]. (= *דרושים שדרנים מאיזור השרון* *דרושים יחצנים מהוד השרון תמורת סכום קטן של כסף* כרגע יש 3 שדרנים: אני... חבר שלי שהוא דייג'י שהוא גם השותף באתר. ואור כהן. (= |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
דבר איתי בקשר לפירסום(יחצנות)
|
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אופיר זה אביב..שלחתי לך הודעה ..
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
סבבה.
|
![]() |
# 5 |
משתמש חדש
|
גם רשום LTD, למרות שאני מניח שאתם לא.
עיצוב חמוד, יבש מדי לדעתי. בהצלחה! |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
מה זה LTD?
|
![]() |
# 7 |
אחראי קהילה
|
בעירבון מוגבל באנגלית [בע"מ]
|
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
LOL מה לי ולבע"מ חחחח...
בקיצוררר גם רצצייתי להגיד השרת של דור ושרת מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!(=מומלץץ סרב לנד |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
התיכנות של האתר לא טוב אחי..
כאילו הרסת את הסדר.. |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |