|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אשכול חחויות מהסילבסטר!!!! =] =] =]
טוב אז אתמול חנכתי את הזולה שלי מחדש!!! [ בקרוב תמונות ]
לקחנו מערכת סטריאו חיברנו לה 5 רמקולים פיצצנו בפסיכדולי וראפ.. אין!!!! ויש גם הדד!@! אז בכלל זה היה מטורף!! לקראת 12 אני וחברה שלי יצאנו לסיבוב כמובן שהתנשקנו בחצות! רקדנו מ10 ככה עד 3 לפנות בוקר.. אחרי זה היינו הרוסים עלינו אליי הביתה [כולם] [הזולה במקלט מתחת לבית שלי..] עשינו חפלה!! חומוס פיתות וזה.... אח"כ ירדנו בחזרה ישנו שם עד 6 וחצי ככה בלילה ואז חבר שלי לקח שני ידידות שלי לתחנת אוטובוס [הם גרות בכפר סבא.. אני בפ"ת] אווהה אוווהההה כזה דבר לא היה לי הרבה זמן!! היה כזה בנזונה!@!! מה איתכם? :qqb014: אגב.. אני אסתכל במחשב של אחשלי.. יש אצלו את התמונות של הגרפיטי בזולה... אתם חייבים לראות! :qqb007: |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חח אז תראה את התמונות למה אתה מחכה,
אני הלכתי לראש פינה שזה ליד צפת הייתי בוילה רוזה היה פיצוץ בחיים שלי לא שתיתי אלכוהול כך ![]() אמ.. תמונות אין לי אולי לחבר שלי אם יש אני יביא ![]()
# 3 |
אחראי קהילה
|
חחח סחטיין אלון,
אני יצאתי ב9 עד 2.. הלכנו לקניון בעיר, ישבנו שעה ככה דיברנו [איזה 12 חברים, 6 בנים 6 בנות] אח"כ חברים שלי הלכו לשתות שוקו ואני עם ידידה שלי בנתיים הלכתי לקנות המבורגר, הייתי רעב תחת, אז הלכתי לקנות, והם באו לבורגר קינג חיכו שאני אסיים, אחר כך ב11 הלכנו לראות סרט אהבה וב12 בדיוק בהפסקה התנשקנו, ובמחצית השנייה נרדמתי :P |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אני הייתי באחוזת השרון היה מסיבה וכל הוד השרון היו היו גם מכפר סבא רעננה הרצליה..ב9 הגעתי ישבתי עם ידידה הצטרפנו וזה עד 12 ב12 נכנסתי למסיבה אחרי חצי שעה צירפתתי אחת שהייתה חברה שלי חח ישבנו במסיבה שם הצטרפנו והכל עד 2 בערך ואז ליוויתי אותה לקח לי שעה ללוות אותה הגענו אלייה ב3 ואז הלכתי לחברים שלי לקניון לשעה ואז הגעתי הביתה בארבע..היה אחלה(=
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בבית עם מישהי.. מי צריך יותר מזה
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() ואי הפטל של אתמול היה חזק ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
אני עירבבתי אתמול וודקה יין ובירה כל כך לא טוב הרגשתי כאב הראש פשוט התפוצץ נרמתי אצל חבר ל20 דקות והתעוררתי עם כאב ראש חזק טילים קיצר היה דיי בסדר חוץ מזה וחזרתי רק ב7 בבוקר הביתה וקמתי ב12 וחצי
![]()
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
נאצי אנטישמי הוא לא כי הוא רשם בס"ד אולי בציניות הוא אמר כאילו גויים רק חוגגים את הסילבסטר!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|