|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת רעה על Gamexpress
שלום לכל קהילת הוסטס.
לצערי נפלתי לחברה ממש ממש ממש גרועה זה התחיל ששלחתי להם את הכסף לקח להם שלושה ימים מאז שהגיע אליהם התשלום לפתוח לי את השרת וגם זה אחרי מלא מלא שיחות לאייל ולשותפיו לבסוף קיבלתי את השרת+ונטרילו+שבוע ראשון חינם אמרתי סבבה... שבוע ראשון השרת היה ככה ככה לאחר שהוא מתמלא ב10 אנשים מתחיל להיות לאגים ופינגים גבוהים והכי הכעיס אותי שהשרת אינו מופיע ברשימת סטים ההישראלית ביקשתי שיסדרו לי את זה וכבר שבועים אייל אומר שווה בדיקה אני יבדוק מאוחר יותר ואז מגיע השעה 10 ומה קרה נגמר יום העבודה אמרתי סבבה אולי מחר הוא יתקן אבל אופסס מאז לא הצלחתי להשיג אותם הסרבר נפל ורק אחרי יום התומך שלהם אמר לי ששינו לי איפי אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שאני מתקשר שבוע שעבר ביום שישי ב1 ככה לגל מנהל חדש כנראה בחברה הוא אומר לי שהרישמה אצלו לא מעודכנת להתקשר אליו עוד שעתים והוא יטפל בי אמרתי לו אוקי אחרי שעתים אני מתקשר והוא מתחיל לצרוח עלי למה אני מתקשר אליו ביום שישי בצהרים ואם הוא לא עונה זה בכוונה כי אני לא רוצה שיפריעו לי ממש צעקות אמרתי לו אוקי מאז אני לא מצליח לתפוס את אייל או אחד מהם ועכשיו הם החליפו למרכזיה כזאת עלאק 24 שעות ביממה ואי אפשר לתפוס אותם שמקשרים מרכזנית אומרת שהמספר לא בשירות ובינתים הסרבר שלי כל הזמן נופל מלא לאגים פינגים גבוהים ואני לא מצליח לתפוס את המנהלים של החברה... מקווה בשבילכם שלא תיפלו בפח ומקווה שיחזירו לי את הכסף וכמה שיותר מהר... |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
מוזר ,
לא מתאים להם . מהרציניים בתחום הזה ( שאני מכיר ) מהוסטס כמובן . Last edited by ברק; 08-10-05 at 15:47.. |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אף אחד מהם ? |
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית מאוכזב מהשרתים שלהם.
יש קלאן אחד שקנה מהם שרת עם סופר הירו. הפינגים פשוט ענקיים ואי אפשר לשחק והשרת זורק אותך כל כמה דקות. בנתיים לא התרשמתי מהחברה. |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני מכיר הרבה שקנו מהם
|
![]() |
# 9 |
חבר על
|
לפי מה ששמעתי מכל הביקורות שהיו עד עכשיו החברה לא משנו ומנהלים לא רציניים
שוב אני אומר לא התנסתי בחסרה שלהם אני אומר מביקורות ישנו בהוסוסט החברה לא משהו |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|