![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת
אוקי אני חייב מתכנת לעבודה חד פעמית שיעבוד איתי.
חובה ידע בphp asp בבקשה רק מי שמעל גיל 17 ישאיר פה פרטים ליצירת קשר. שמסוגל לבנות כל מה שמצוין פה על הצד הטוב ביותר 1. שליחת פניות לועד האגודה (בקשה ליצוג, בקשה לרישום). 2. משובים לקורסים ומרצים וסקרים כולל פרסומם. 3. פינת התנדבות לאגודה. 4. שליחת מיליים לסטודנטים ע"י ועד הסטודנטים. 5. פורום/קבוצת דיון לפי מגמה ושנה. 6 פרסום והוספת אוגדן בחינות. 7. פרסום נהלים ותקנונים. 8. לוחות שונים (תן-קח, טרמפים, מורים פרטיים..) 9.אופציה להוסיף בעתיד פונקציונאליות של עיתון האגודה. 10. פרסום תועלות ופעילות האגודה. 11. פרסום הודעות מהאגודה. 12.ניווט מהיר. Last edited by Doliv; 02-01-06 at 18:42.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אמנם אני עוד לא בן 17, אך בניתי מערכות רבות בעבר ויש לי ידע רב ב-ASP.
אני אוכל לבנות את כל מה שביקשת ללא קושי. אם אתה מעוניין לראות אתרים שבניתי פנה אלי בה"פ\דרך אחת האפרשויות שבחתימה\המספר שלי: 0544826872. בברכה, לירן.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
שלום לך,
מחיר ראשוני 3000 $ (php) במידה ואתה מעוניין לקבל פרטים נוספים תוכל לשלוח לי כל שאלה במייל tal@URL.co.il יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
השאלה שלי האם אתה יכול בצע דברים כאלה על הצד הטוב ביותר? זה לא סתם עבודה זה משהו טיפה רציני |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אם העבודה היא מיידית איני יכול לספק לך אותה.
אם אפשרי לדחות את זה לתקופה של שבועיים לפחות, אשמח להציע לך את שירותי Pixeline.co.il. עבדנו בעבר עם איגוד האתלטיקה הישראלי, ועוד כמה אירגונים לא קטנים. מכתבי המלצה נשלחו לאחר כל עבודה שנעשתה על ידינו. כמובן, כל הדברים שביקשת הם ברי ביצוע, מן הסתם במחיר סביר. אנא צור איתי קשר אם אתה מעוניין באימייל alon@pixeline.co.il |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
צור איתי קשר במייל ואני אתן לך טלפון שלי ובמקביל אציג לך את היכולות שלנו. טל. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
tal@url.co.il אני לא משאיר טלפונים על דפי פורום. ולפני שאתה פונה אליי תראה ללקוח שלך את המחיר הראשונית שיראה אם זה בכלל מתאים לו על מנת שהזמן שלי, שלך ושלו לא יתבזבז סתם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|