|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
ביקורת רעה || Hosticket
אוקיי,עכשיו שמותר לי לתת ביקורות אני מקווה שאתם לא חושבים עדיין שאני אחד שבא לפורום בשביל לתת ביקורות רעות.. כי יש גם טובות שנתתי.
כאן אני בה לתת ביקורת רעה על רז. קודם כל,שפת הדיבור שלו: " ||Raz||HosTicket.Be אומר/ת: כל פעם אתה חושב שאני עובד עליך אז אל תאמין וזהו (חסום !!!!!!!!!!) ||Raz||HosTicket.Be אומר/ת: וכל מה שעשית לי עכשיו אני לא יחזיר אותך לרשימה בחיים כמה שזה מגיע לך! יונתן - סיימתי! אומר/ת: אווו יונתן - סיימתי! אומר/ת: איזה באסה יונתן - סיימתי! אומר/ת: אני ממש מצטער יונתן - סיימתי! אומר/ת: לא יהיה לי שקרן ברשימה ![]() ||Raz||HosTicket.Be אומר/ת: פחח.. ||Raz||HosTicket.Be אומר/ת: הומו בי " דבר שני,ההתחמקות שלו מדברים: כבר כשבועיים אני מבקש ממנו דברים שקשורים בחברה שלו,ואני לא מדבר על דברים כמו תביא לי איחסון בחינם,אלא לדוגמא להביא לי את הכתובת לאתר. לקח שבוע וחצי-שבועיים עד שקיבלתי כתובת. על האיחסון אני באמת לא יודע,אבל אני יכול להגיד שזה ממש לא מרשים,חברה עם דומיין BE? נו באמת! אז,חשבו לפני שאתם קונים ממנו. הבנאדם לא נחמד,אלא משחק אותה נחמד בכדי שיקנו ממנו,ואח"כ - ויהי מה. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
פעם ראשונה שאני שומע בכלל על החברה הזאת, מי זאת בכלל?
והשם של החברה שלה ידי מצחיק :P.
מתאורר / יצא בחוץ
|
דומין be זה באמת זלזול עוד 30 שקל וזהו.
אבל גם אין לדעת היום עם אתה משקר או לא כי לא הבאת משהו שאפשר להוכיח שיחה יכולה להיות גם מזויפת. |
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
אין לי מה לשקר.. מה זה יעזור לי?
|
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
כמו שלא מזלזלים בשם שלך , אל לך לזלזל בשמות של אחרים זה לא הוגן ולא אתי . בנוגע לביקורת - אתה לא לקוח שלו . מה אתה בדיוק רוצה מאיתנו בביקורת הזו ? ניחא היית לקוח .. מנהלים .. תעשו לו טובה גדולה .. תנעלו . |
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
כל עוד אתה לא לקוח של החברה, אינך יכול לתת ביקורת אובייקטיבית ונכונה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כמה זמן היא ברשת מי זאת? |
|
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
חברה בעלת דומיין Be זה טיפה מגוכך, בקשר לשם דווקא אהבתי
![]() בכל אופן מקווה שהמקרה שלך יפתר במהרה וכולם יצאו שמחים. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אסור לך לתת ביקורת על הבנאדם בכלל אלא רק על חברות ואם אתה לא לקוח אז גם את זה אסור חבל..
|
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
בעע.. חבל..
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|