|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
איזה אנטי וירוס כדאי לי להתקין?
שמעו אני לא יודע האנטי וירוס שלי 2005 נורטון והוא על X אומר לי לעשות סריאל עשיתי וזה לא עובד וזה טוב הסריאל קיצור לא משנה אני מחליף את האנטי וירוס הזה לאיזה כדאי לי?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
KasperSky - מומלץ!
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נורטן אנטי וירוס 2005 היא תוכנת האנטיוירוס היעילה ביותר שנמצא על ידי אנלסטים בינהם ממליצה מיקרוספוט, הוא מציע הגנה על פרטיות הרבה יותר מכול אנטי-וירוס אחר שקיים בשוק, יכולת העדכון שלו היא הטובה ביותר שזמינה כרגע והוא לעומת KasperSky - שיודע לזהות וירוסים בלבד אינו מתמחה בהגנה על הפרטיות - בדומה לאנטיוירוס של נורטן, כמו כן הוא משתלב נהדר עם מערכת ההפעלה שלך (וינדוס) ומנהל עבורך את העדכונים של וינדוס משהו שלא תמצא בשום תוכנת הגנה אחרת. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
נורטון זה דרק
לי היה נורטון עד לא מזמן, הוא אף פעם לא מצא לי כלום! אף פעם! (לא אמור להיות הרבה כי תנחשו במה אני גולש, אבל כלום!? זה כבר מוגזם) החלפתי לnod 32 כי ראיתי שהרבה ממליצים עליה, והיא באמת מוצאת דברים! ורואים שהיא עושה משהו. הנורטון חוץ מלקחת חצי מהכוח של המעבד לא עושה כלום סימנטק החברה שעושה את נורטון, יש לה קשר למייקרוסופט, ואם תחשבו על זה היא בכוונה לא מוצאת כלום כדי שאנשים יחשבו שווינדוס זה בטוח, זה הרי האנטיווירוס שמייקרוסופט בכבודם ובעצמם המליצו עליו, ואם הוא לא מוצא כלום אז אנשים חושבים שבאמת אין כלום.. מייקרוסופט זה חברה שתעשה הכל רק כדי שיחשבו שהיא טובה, ולא משנה עד כמה הם מרמים את הלקוחות.
# 5 |
Permanently Banned
|
ליאור כן?לדעתי מה שרשמת בסוף זה לא נכון..
ולגבי הקספרסקי יש לי בעיה [גם בגירסת פרו שאמרו לי שלא אמורה להיות ת'בעיה בגירסת פרו] והבעיה שאני מפעיל ת'קספרסקי אז איסיקיו לא פועל וגם הדפדפן ושום דבר כמעט לא פועל הכל זה חוסם ניסיתי בכל מיני דרכים שזה לא יחסום ופשוט זה ממשיך אפילו שניתקתי ת'אנטי וירוס זה ממשיך לחסום לי אז עם למישהו יש פתרון שירשום פה או שישלח לי לפרטי ותודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
משתמש בנורטון אנטיוירוס 2005 והוא משמש אותי מצויין, אחלה אנטיוירוס...
ד"א יצא 2006 ואני מתכוון להתקין את ה-systemwork, שמעתי שזה משהו עולמי ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חברת סימנטק היא חברה פרטית שאינה קשורה לחברת מיקרוספוט , מלבד העובדה שהיא מאבטחת עבורה את מחשבי הפיתוח ללונגהרון, חברת אפל אף היא ממליצה על נורטון. נורטן הוכח על ידי אנליסטים (גורמים שמבינים בזה , ואתה לא נכלל בינהם) כי נורטן אנטיוירוס הוא התוכנה היעליה ביותר לאבטחת המחשב האישי , חוץ מזה המשרד הביטוחן האמריקאי בדק ומצע כי נורטן עדיפה על פני כל תוכנה אחרת. אז אתה יכול להמשיך להשתמש בנוד ושהמחשב שלך יראה כמו אחד כזה, במקום להמשתמש במשהו שמאבטח את המקום הכי מוגן בעולם. בהצלחה ![]() גם שמעתי שיש גירסא חדשה של נורטן , לא מאצתי אתה עדיין אצל ספק האינטרנט שלי וברגע שתהיה זמינה אני ארכוש ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
Norton לא מומלץ... וזה בגלל שהוא פשוט מאוד "אוכל" את זיכרון המערכת כמו כלום... וגם יש מספר גדול של תוכנות שמבצעות את אותן המשימות בפחות מאמץ... (יש ככמה אפילו יותר טובות :P)
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
McAfee
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|