|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך סקריפט..שקשור לרזולוציה..
אני צריך סקריפט שעם אתה אתה נכנס לדף index.html ויש לי רזולוציה 800 על 600 הוא יעביר אותי לדף index1.html ועם יש לי רזולוציה 1024 על 768 אז הוא יפנה אותי לדף index2.html
זה דחוף תודה לעוזרים |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
קוד:
<script language="JavaScript1.2"> <!-- /* Copyright © 2000 itzik21@newmail.net More Free Scripts Here (www.Itzik1.co.il) */ var swidth=640 var sheight=480 if (screen.width==swidth||screen.height==sheight) window.open('http://www.iol.co.il'); //--> </script> http://www.setup.co.il/js/list.html אתה צריך לשנות בו קצת את המאפיינים. עקרונית הוא פותח את IOL למי שיש רזולוציה 800*600 אתה יכול לשכפל את הקטע של זיהוי הרזולוציה והתוצאה, לשנות את הרזולוציה ל-1024/768 ולקשר לדף אחר. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אפשר ב JS
בעזרת screen.width (רוחב) screen.height (גובה) ו window.location (על מנת להעביר לדף מתאים) הייתי ממליץ להשתמש בגוגל |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
הנה עשיתי לך קוד:
קוד:
<script language="JavaScript1.2"> <!-- /* Copyright © 2000 itzik21@newmail.net More Free Scripts Here (www.Itzik1.co.il) */ var swidth=800 var sheight=600 if (screen.width==swidth||screen.height==sheight) window.open('page1.html'); var swidth=1024 var sheight=768 if (screen.width==swidth||screen.height==sheight) window.open('page2.html'); //--> </script> |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
זה מה שעשיתיץ....
קוד:
<script language="JavaScript1.2"> var swidth=800 var sheight=600 if (screen.width==swidth||screen.height==sheight) window.open('index3.html'); var swidth=1024 var sheight=768 if (screen.width==swidth||screen.height==sheight) window.open('index2.html'); </script> ואני גם לא רוצה שהוא יפתח בחלון חדש אלה באותו חלון |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אהה.. אז תשנה את window.open ל- window.location
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הסתדרתי תודה לעוזרים
![]() |