|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים מעצב ומתכנת לתחרות אתרים .::ייחודית!::.
אז ככה...כבר פירסמתי משהו דומה בעבר אבל זה שונה!
פרוייקט voting.co.il: הפרוייקט: תחרות אתרי הוסטינג! הסבר: זו תהיה תחרות אתרים מיוחדת רק לחברות הוסטינג! לא יהיו פרסים אלא זה שאתה מופיע ברשימה של אתרי הוסטינג במיקום גבהה יביא אליך לקוחות! בנוסף, יהיו אתגרים מסויימים שבהם בעלי החברות יוכלו לצבור עוד נק' בתחרות ולטפש למקום יותר גבהה! דוגמא לאתגר: החברה שתציע את הצעת המחיר הזולה ביותר לחבילה שאנו נקבע תקבל עוד נק'! באשר היא לא תספק את אותה חבילה ללקוחות יוטל עליה עונש! האתר יתן לחברות להציג את שמם רק כאשר הן רשומות כעסק! חברות מתחילות ולא חוקיות לא יקחו חלק בפרוייקט! חוץ מתחרות האתרים אני מתכונן לעשות גם המלצה שבועית על חברה, רשימה של חברות מומלצות וחברות לא כ"כ מומלצות ועוד כמה דברים שיסבירו לגולשים מאיפה ואיך הכי כדאי להם לקנות! אנו לא נמכור אכסון! דרושים: מעצב- דרישות: ידע בתוכנות- photoshop,flash ועדיפות תינתן לעוד וכנות גרפיקה... ביצוע כל משימה שתנתן עליו שקשורה לפרוייקט כולל חלק מעיצוב האתר בזמן ובלי התעכוויות ארוכות מדי! שכר: אין שכר בכלל חוץ מבעלות על הפרוייקט,בדיוק כמוני! מתכנת- דרישות: ידע בשפות-html,php עדיפות ליותר שפות ותוכנות! ביצוע כל משימה שתינתן שקשורה לפרוייקט כולל תכנות האתר ותספותיו בזמן! שכר: ראה שכר בקטגוריה: מעצב! יש דומיין, יש שם,יש ייחודיות, יש רעיון! מעוניינים? צרו קשר! |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תחרות אתרים לאתרי הוסטינג? יש איזה 400 תחרויות אתרים ועכשיו עוד אחד? מילא אתר שמסקר חברות, זה עוד טוב, אבל הצעה ממני, תרד מרעיון תחרות האתרים.
![]() |
# 7 | ||||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
למישהו לא עניתי? |
||||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מה אתה רוצה עכשיו שבאתרים של החברות ישימו לינק להבעה בתחרות? זה יראה על אי מקצועיות!
לא ניראה לי שישתתפו הרבה אני מציע לך להפוך את זה לאתר ביקורות על חברות איכסון או משהו הממליץ על החברה לטובה או לרעה בברכה,עומר (לא ראיתי שהוא הגיב כבר אבל שיהיה)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|