|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
![]() תקשיבו אחים שלי קוראים לי ניצן ואני אוהב חיות וכמעט כל יום אני שומע סיפורים מחרידים מהעיתון או מחברים על מה שבני הנוער עושים לחיות היום... והחלטתי להקים אתר שמתנגד להתעללות בכל סוגי החיות אני רוצה שזה יהיה סוג של פורטל שאפשר לשלוח כתבות וסיפורים על חיות שעתעללו בהם וכמובן תיהיה גם פינת אימוץ חיות אני מודיע עכשיו אנחנו חייבים עוד מתנדבים!!! לא יהיה רווח כספי מהאתר כל הרווחים ילכו אך ורק לאתר! אני מבטיח שלכל מתנדב שאוהב חיות יהיה יותר טוב על הלב... אני מקווה שעוד אוהבי חיות כמוני יתחילו לעשות משהו אז הנה ההזדמנות שלכם!! אל תפספסו אותה אחים שלי!!! צוות האתר והאנשים שאנחנו צריכים:
מתכנת-HTML יש 1 פלאשר- יש 1 צריך עוד 1 דחוף! מעצב פוטו שופ מיקצועי- אין!!!-חייבים! בבקשה התנדבו! מתכנת-PHP ממש מיקצועי אין!!! חיבים! בבקשה התנדבו אחים שלי! כותבי כתבות-יש 1 צריך עוד 3 מינימום! מפרסמים-יש 1 צריך עוד 1 דחוף! מידע על התפקידים הפנוים: פלאשר:חובה ליהיות אם ניסיון של שנה לפחות מעל גיל 10 חחח ![]() מעצב פוטו שופ: צריך ליהיות מממש מיקצועי ויעיל אחים שלי בבקשה אני יודע שיש הרבה מעצבים טובים בפורום הזה תיפתחו את הלב... מתכנת PHP מיקצועי: צריך לדעת להכין מערכת לשליחת כתבות ומערכת ליצירת קשר דרך האתר לדף PHP שייהיה מסודר וברור ועדיף שידע גם איך להתקין פורום.... כתב-צריך ממש לאהוב חיות ושייהיה בעל שפה גבוה מאוד! ושידע לימשוך את תשומת לבם של הקוראים מפרסם-צריך ליהיות בעל קשרים רבים ויכולת שיכנוע. זה הכל אחים שלי בבקשה פיתחו את הלב ללא צורך השקעת כסף!!!!!!!!!!!! מי שרוצה להתנדב שיאיר פה בקשה להתנדב ולאיזה תפקיד תודה ושיהיה לכם יום טוב שלכם, ניצן.:qqb015:
# 4 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
אני לא מעצב מקצועי אבל אני חושב שאני יכול לעזור
צור קשר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|