הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 21-01-06, 11:24   # 1
Sketch
חבר פורום

Sketch's Avatar

מיני פרופיל

Sketch לא מחובר  

מס הכנסה - על מה ולמה.

אני בטוח ואני מקווה לפחות שכל בעל חברה מכיר את מס הכנסה , כן , האיגוד שמנקה אחוזים מהרווחים שלכם . כמו בכל עסק , גם בחיים חייבים לשלם מס הכנסה .
חברה טובה זו חברה שרשומה במס הכנסה, חברה שרשומה במס הכנסה הינה חברה מקצועי ויותר אמינה ואני בתור לקוח למשל הייתי מעדיף לקנות מאותה חברה שרשומה.
רוב החברות היום אינם רשומות במס הכנסה , אני בטוח בכך. ואני מדבר על החברות שעושות את השוק יבש וצבוע כ''כ. החברות של הילדים בני ה13-14 שהתעוררו בבוקר, השקיעו 600 שקל ופתחו חברה חדשה. מכיון הגיל הם אינם יכולים להיות רשומים במס הכנסה, לא פעם נתקלתי בילדים ששאלו אותי "אתה יכול לרשום את החברה למס הכנסה?" ושאלתי "למה שאתה לא תרשום?" "אני לא יכול" "אתה בן 14 נכון?" "כן" וכל בעלי החברות ככה. לצערי! החברות האמינות בארץ, המצוינות בעלות הלקוחות הגדולים רשומות במס הכנסה וזה בדוק. אם החברה רוצה להצליח, היא חייבת להיות רשומה במס הכנסה. ככה, יודעים שהחברה מקצועית ומעידפים לקנות ממנה, יופי. זה טוב שמעדיפים לקנות ממני כי אז יש לי לקוחות ואולי לקוחות קבועים ואז גם אם מס הכנסה מנקה לי אני מרוויח. אתם מבינים, זה לא סתם. למרות שמס הכנסה מנקה גם במקירים שאין.. נעזוב את זה, אני רוצה שנדון פה בלמה טוב להיות רשומים במס הכנסה ולמה לא טוב. זה מאוד נושא חשוב שמאפיין חברות שונות ואת רמתם בשוק, אה אגב. אני בטוח שיש פה ילדים בני 14- 16 שכן רשומים במס הכנסה וזה כל הכבוד, באמת. חברות אמינות. למשל אני מכיר את עידו / Ido והוא בן 14 והחברה שלו חברה טובה לטעמי. אז לא התכוונתי לפגוע בך עידו או בעוד כל מיני אנשים כמוהו.
אגב, אני חייב לציין שחברה שמרוויחה כספים ואינה רשומה במס הכנסה אינה חוקית , זה שהחוק לא תופס זה משהו אחר.

בקרוב מאוד הפתיחה הגדולה.
  Reply With Quote
ישן 21-01-06, 11:30   # 2
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

אתה לא מחדש אבל בפורום הזה יש את חוק החברות ככה שחברות לא חוקיות אין פה, אולי יש אבל הם לא מציעים מחירים ואני בטוח שהוסטס הייתה הדרך ליחידה שלהם "להתקיים".
אז קבל ח"ח על ההשקעה בכתיבה אבל זה לא ישנה כי אתה לא הראשון שיכתוב על זה ובטח שלא האחרון.
  Reply With Quote
ישן 21-01-06, 11:34   # 3
Sketch
חבר פורום

Sketch's Avatar

מיני פרופיל

Sketch לא מחובר  

זה ברור, אני בטוח שיש פה אנשים גם מחברות לא חוקיות ומי שבעל חברה חוקית יש לו כותרת מיוחדת.
תודה רבה!

Reply With Quote
ישן 21-01-06, 11:39   # 4
Drummer
חבר פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Drummer

Drummer לא מחובר  

פספסת חלק חשוב אני לא הולך לחברת אחסון רק בגלל שחברה שרשומה במע"מ והיא "אמינה" אני הולך כי אני צריך את הקבלות שהם יכולות להנפיק לי כי זה בשבילי הוצאה מוכרת...
  Reply With Quote
ישן 21-01-06, 11:47   # 5
Sketch
חבר פורום

Sketch's Avatar

מיני פרופיל

Sketch לא מחובר  

נכון, פרח מראושי החלק של הקבלות כאשר עסק הוא אכן רשום במס הכנסה ואתה לקוח ואפילו אם הינך קטין באפשרותך לדרוש קבלה כדי שזה יהיה הוצאה מוכרת... אה ועוד דבר, באפשרות החוק למצוא חברות לא חוקיות בגלל אי רישום , ז''א שכל חברה חייבת לרשום בפנקס החברה.

Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום