|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הודעה על בעיות בשרת.
היום , בסביבות השעה 6:00 בבוקר , השרת האחסון הראשי של ישראל-סרב
קרס. בבוקר ניסינו לעשות לו ריבוט וכ'ו אבל הוא לא חזר בהמשך התגלתה בעיה חמורה : kernel panic . (פרטים על הבעיה כאן - http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_panic ) אנחנו מקווים שהשרת האחסון הראשי ,יחזור היום וכרגע עושים הכל על מנת לתקן את הבעיה. כדי לתקן את הבעיה - צריך לגבות את האתרים , לעשות FORMAT לשרת ולהתקין את השרת מחדש מ-0. תהליך קצת בעייתי.. בשעות הקרובות נדע יותר על התהליך ומה עומד בפנינו וכמה ימים זה עשוי לקחת בכל אופן - כל הלקוחות יקבלו פיצוי על הזמן. אנחנו מתנצלים על התקלה ועושים הכל כדי להחזיר את השרת בזמן , אם זה בהוצאות כספיות או בדברים נוספים. מי שמעוניין לקבל שרת חלופי (בלי הקבצים שלכם - עד שהשרת הראשי יחזור) יכול לקבל. בכל מקרה - אני מציע שנחכה שעות נוספות עד שנדע יותר תודה. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מקווה שיחזור בהקדם
בהצלחה בן..שיחזור במהרה
חבר וותיק
|
בהצלחה אחי ,שלא תדע עוד תקלות.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
גם אני מקווה שהוא יחזור במהרה !!
חבר פורום
|
בהצלחה בפירמוט :qqb014:
אחראי פורום
|
בהצלחה בן, מקווה שיחזור מהר!
הלקוחות לא יודעים אפילו כמה כסף ומאמצים מושקעים בדברים הללו אך פעם אחת צריכים להראות להם את כל הוצאות התיקון אני אומר מנסיון...שקרה לי בשרת.
משתמש חדש
|
וואי.....איזה חרא.....נדפקתי....הלכו לי לקוחות....
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כאשר אני אומר שאני עושה כל דבר אפשרי לפתור את הבעיה תקבלו פיצוי על הזמן הלקוחות שלכם לא יעזבו אותכם, זה לא שיש בעיות כל הזמן 17 יום לא היה בעיות בכלל (מתחילת החודש אפילו לא נפילה לשניה), כמה שעות של בעיות לא יעשו כלום.. בכל מקרה , אני מתנצל שוב ושוב כלפיכם ועושה הכל לתקן את הבעיות שנוצרו בן. |
|
![]() |
# 9 |
Guest / אורח
|
אה טוב אבל הוא יהיה היום ? ואיזה פיצוי מקבלים ?
|
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
פיצוי תקבל של זמן - תלוי כמה זמן יפול קודם Last edited by בן.נ.; 17-01-06 at 14:12.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|