|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
זקוק להמלצות על 5 החברות המובילות בשוק כיום!
צריך המלצות על 5 החברות הכי טובות כיום בשוק בכל הבחינות גם אם הם יקרים לא נורא.
אשמח גם לדיון פתוח בנושא אך העיקר הוא 5 החברות המובילות. אם זה לא לכאן מנהלים תעבירו זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים. תודה מראש! |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
יש המון ועם אתה בוחר רק מהוסטס לדעתי ושוב לדעתי ושוב לדעתי:
1.bestserv 2.basicnetwork 3.shev.com[לא שהיא פעילה פה בפורום אבל של אלון]. 4.hostrick 5.extremeserv אהה וראיתי עכשיו מתחתי ורציתי להוסיף עוד אחד שאני חייב loads.ws אומנם לא קיימים הרבה זמן אבל אני דיברתי רק עם אבי פעמיים שלוש שהיה לי בעיות הוא סידר כמו שצריך ועוזר אתה לא תתאכזב עם תלך עליהם [וזה קרה שהוא היה בדיגיטק] **********זה לא הולך לפי סדר מי יותר טוב********** זה 5 חברות שלדעתי הטובות ביותר בהוסטס..זאת דעתי ובכלל בשוק ההוסטינג כי לצאת לא מרוצה לא יקרה לך פה מאף חברה..כל חברה פה תספק אותך כמו שצריך. אני אישית התנסתי רק על הוסטריק ושירות יותר מ10 באמת באמת מומלץ גיא בנאדם שמבין עניין ויודע לתחזק את השרת שלו מעולה! ידאג לך עד הסוף! Last edited by Aviv|LDFix.com; 15-01-06 at 17:11.. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
1.basicnetwork
2.loads.ws 3. extremeserv 4.shev 5.hostrick אני חושב ככה.. נתתי לך רק מהפורום. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
1. sPD
2. basicnetwork 3. LSRV 4. shev 5. hostrick אל תתיחס ממש לסדר של החברות אבל זה חברות טובות לדעתי...
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
1. bestserv.co.il
2. Actserv.net 3. SPD.co.il 4. shev.com 5. siteam.co.il זה לא ממש לפי הסדר |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
LIVEDNS
SPD SHEV Webgate InterVision |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
1. liveDNS.co.il
2. Actserv.net 3. SPD.co.il 4. shev.com 5. siteam.co.il
מתאורר / יצא בחוץ
|
1. Actserv
2. bestserv.co.il 3. basicnetwork 4. hostrick 5. extremeserv |
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
קבל את מה שאני אומר לך ותיראה מה זה מובילות:
1)http://www.amodat.com(זאת חברה ישראלית) 2)livedns.co.il 3)srv.co.il 4)hostway.co.il יש עוד מובילות אבל אלה הכי מומלצות לדעתי |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
1. sPD.co.il - ללא ספק, החברה הכי טובה בארץ.
2. livedns.co.il - נראים טובים ומקצעויים. 3. w2h.co.il / web2host.co.il - מהיותר טובים שאני מכיר. 4. Phenoman.Net - אני לקוח שלהם, שירות, איכות ומקצועיות - יש שמה הכל. 5.basicnetwork וbestserv.co.il בערך באותו מקום. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|