|
![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת על חברת - פנומן נכסים
שלום לכולם,ושבוע טוב.
אז ככה לפני כשבוע+ הייתי חייב 2 שרתים יעודיים בדחיפות. לא ידעתי למי לפנות החלטתי לפנות לאסף. ואת האמת אני ממש לא מצטער שפניתי אליו. גם מחיר מצויין קיבלתי וגם שרתים מצויינים. אסף זמין בטלפון בכל שעות היום בכל רגע שאני צריך אותו הוא עונה לי על שאלות על מה שצריך. אני פשוט מרוצה מכל כרגע שהשרתים שלי יושבים בארון של אסף. חצי שעה לאחר התשלום אסף התייצב בחווה כ-20 דקות לאחר מכן השרת הראשון כבר היה מוכן. כחצי שעה לאחר מכן השרת השני היה מוכן וכעבור 20 דקות גם היה מותקן לי הפאנל ניהול בשרת. בקיצור,אסף בן אדם שאפשר לסמוך עליו בן אדם שיודע לנהל את החברה כמו שצריך. אז זהו אם אתם רוצים לאחסן שרתים ב-012 אני ממליץ לכם לפנות לאסף,או שאתם רוצים להשכיר שרתים תפנו אל אסף. אסף תודה רבה אוהב אותך :qqb015: שבוע טוב לכולם. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ידוע..
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
תודה רבה אבי
![]() באמת שהכל בא בכיף
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ידוע.. יפה מאוד
אסף אני אדבר איתך היום..
הוסטסניון
|
יש שראיתי את הכותרת ידעתי שזה ביקורת טובה.
אסף בן אדם טוב.. הקים חברה מצויינת. ונעים לשוחח איתו :qqb015: |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
יכול להיות שבעתיד אני ישכיר ממנו, טוב לדעת
![]() ביקורות: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] מנכ''ל חברת www.UnWait.com אייסיקיו: 828355 מסנג'ר: dudikachlon@hotmail.co.il אימייל: dkachlon1@bezeqint.net טלפון: 0522719229 Last edited by ShAkShUkA; 23-01-06 at 18:50.. |
![]() |
# 7 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
תודה לכולם, כל מי שרוצה מוזמן לפנות יש עוד 2 מחשבים סה"כ
ומקום לארח 3. התחלתי לשים את הביקורות בחתימה :P
# 8 |
חבר פורום
|
אני מתארח כ Co-Location אצל אסף כבר מס' חודשים ואני בהחלט מרוצה
|