|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
3 ביקורות שונות שהתאכסנתי בעבר(כבר הרהב זמן רוצה לכתוב)
-LEVEL-SERV
החברה הראשונה שקניתי ממנה שהתחלתי ללמוד על הפורומים בתחילת הדרך ניר עזר לי מאוד ואחלה בחורציק, ואני לא מאמין שהוא עד עכשיו קים עלה והצליח , אני לא כל כך זוכר אם אתה זוכר אותי חחח אבל נהנתי אצלך גם. Digital-serv - התאכסנתי עליה אם אני לא טועה 5 - 4 חודשים , ופשוט נהנתי מכל שניה שהיתי עליה וחבל לי מאוד שנסגרה , בהנהלת מרטין אני לא יודע אם הוא עדין בפורום , אני ממש יקצר כי אם לא זה יהפוך למגילה , שרות- 10 /10 תמיכה - 150/10 ![]() שרת- 9.9/10 אשמח אם מישהו יביא את מרטין שיראה את הביקורת למרות שהחברה נסגרה ![]() פשוט נהנתי מאוד -DFX תמיכה - 5/10 (בחודש האחרון שניהם נעלמו והיתי צריך לרדוף אחרי שניהם) שרות - 7/10 (הכל היה טוב עד החודש האחרון שסגרו לי תאכסון ככה סתם... ובנס יצאתי מי זה) שרת - 7/10 HOSTGZ- בהתחלה בהנהלת אור ויקיר חוץ מ 2 הימים הראשונים השרת פשוט היה סוס ,טס... את אור לא ממש היכרתי, היכרתי יותר את יקיר עוד אדם נפלא נתן לי תמיכה עזרה בכל מה שקשור והכל , נהנתי מכל רגע אצלהם , והמשכתי להנות אחרי שהחברה נמכרה ... עכשיו קצת פחות כי השרת בדאון 4ימים(אבל יש לי סבלנות) ![]() זהו ![]() מקוה שלא עברתי על החוקים. Last edited by TRIP; 25-01-06 at 00:33.. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אם אני לא טועה,
רק DFX מורשית לפרסום בהוסטס, כי היא רשומה. השאר לא רשומים ולא מורשים בהוסטס. אמממ... זה טוב שאתה נותן ביקורת טובה. אבל אני חושב שאתה צריך לצנזר את השם. |
![]() |
# 3 | ||
תודה על תרומתך!
|
ציטוט:
אבל למה שלא ניהיה קיימים?:qqb007: ציטוט:
|
||
![]() |
# 4 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
פשוט הוא מנהל אז לא שינו לו תכותרת לעסק מורשה...
![]() |
# 6 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
ניר רשום כחברה בהוסטס (בע"מ) ![]() בבקשה חזרו לנושא. |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
רשמת בכותרת 3 ושמת 4....