|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מעוניינים בעיצוב מקצועי לחברת האחסון בזול? [כנסו...]
שלום לכל המעוניינים,
אני מוכר את העיצוב הבא: http://img34.imageshack.us/img34/5279/hostname17ua.jpg במחיר נמוך מהרגיל רק *** ש"ח יש אפשרות לתוספת של תיכנות בתוספת מחיר. העיצוב קיבל ביקורות טובות כאן בהוסטס. אם אני יראה שיהיה יותר ממעוניין אחד יפתח אשכול למכרז על העיצוב. אנא השאירו פרטים ונא אל תבואו אליי ועוד עם הצעות של "אני מוכן לתת לך איחסון בתמורה לעיצוב" וכד'. שיהיה לכולם המשך יום נעים.:qqb014: ***נערך המחיר לא יוצג כאן משום שזה אסור על פי החוקים. Last edited by FreakBox; 26-01-06 at 16:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא שווה תמכיר לדעתי
חבילת דומות מאוד לעיצוב של שחר עם אני לא טועה או של Bestouch |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה עובר על חוק אחי אסור לפרסם מחירים
# 4 |
חבר על
|
גם אסור לך לפרסם מחירים וגם העיצוב לא משו...
חוץ מהקטע עם השירותים נסופים הכל שם חרוש ובוצע כבר בעשרות עיצובים שונים... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לדעתי לא שווה את המחיר,
העיצוב יבש מדי, אפרפר.. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
סלחו לי אבל אני עובד על דבר מי אתם שתקבעו את המחיר של העיצוב.
תקשיבו הרבה אהבו אותו כמובן שיש את אלה שלא. עכשיו בנוגע לזה ש: "חבילת דומות מאוד לעיצוב של שחר עם אני לא טועה או של Bestouch" מי אתה שתגיד שאני לוקח "השראה" מעיצובים אחרים? אני פירסמתי לפני כמה זמן את העיצוב באף תגובה לא הייתה תגובה כמו התגובה הנ"ל. ודבר שני זה דיי חוצפה לומר שלקחתי "השראה" ללא הוכחות. דבר שלישי אני לא לוקח השראה אני מעצב לפי הדימיון שלי ולפי איך שאני אוהב. שיהיה יום נעים ומצפה להצעות. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא קבעתי עובדה תקרא טוב לפני שאתה מדבר |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא אחד החברים שלך מהרחוב, דבר שני יש הבדל גדול בין הבעת דעה לבין לקבוע עובדה ומה שאתה עשית זה לקבוע עובדה, זה שאתה לא יודע איך להביע דעה לבין איך לקבוע עובדה זאת כבר בעיה שלך.. עכשיו בוא נחזור לנושא ואני לא אתווכח איתך יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ניתאי מזלך שלא תפסתי אותך נותן מחיר.
ומה עוד? למדת לקח שלא מפרסמים כאן מחיר כי זה מה שקורה. מתעלמים מהנושא ועוברים למחיר. אל תעשה זאת להבא. נא להצמד לנושא. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
:qqb007: חח רפי אין בעיה זאת הייתה טעות שלי וסידרתי אותה,
בנוגע למשפט: "ומה עוד? למדת לקח שלא מפרסמים כאן מחיר כי זה מה שקורה. מתעלמים מהנושא ועוברים למחיר." צודק אני למדתי את שלי, אבל חבל שאנשים לא מעריכים את העבודה שלך בתור מעצב. טוב מי שמעוניין שיצור עימי קשר עוד פתוח להצעות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|