|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
המתיחה בין החזקות שעשו עד היום חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אני על הריצפההההההההההההה המתיחה הכי חזקה שהייייתה עד היוםםםם http://extasa.net/almog/gregori.wma חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ואמא שלי ניקרענו מצחוק
# 2 |
חבר בקהילה
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכיר:qqb001: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
אבל לא הכי חזקה המתיחה הכי חזקה זה על ולדימיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:qqb001: :qqb001: ![]() המתיחה הכי קורעת בארץ באחראיות |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
חחח נאבד לי אני מחפש שנה
המתיחה הכי קורעת בארץ זה על ולדימיר כל שניה אתה נקרע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שראיתי כמעט בכיתי אני יחפש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרסמתי בפורום שלי כולם נקרעו אני יחפש לך לינק אני פשוט נשפכתי מהמתיחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם ולדימיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חיב למצוא אני הולך לחפש אחר כך ראיתי עוד פעם ונקרעתי Last edited by TRIP; 26-01-06 at 23:50.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
א) יש את הנושא עם הבדיחות
ב) שומעים שזה מזוייף. המבטא הרוסי ממש ממש עלוב. זה לא רוסי מקורי.
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
שמע זה נשמע מפוברק,
אבל עדיין קורע ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
עם הוא היה עובד במאיפה ?..הלך על ההומו שמתח אותו!!!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|