![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
שאלה בPaypal ...
תקשיבו יש לי שאלה אחת בpaypal . קודם שבוע טוב .
עכשיו בוא נגיד ואין לי כרטיס אשראי אני יכול לפתוח חשבון paypal ולקנות ? ואני יכול להיכנס לחובות ? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואל תקשיב למי שאומר לך שכן, הוא פשוט לא יודע וסתם אומר מה שאומרים לו ... אתה יכול להרשם, אם תרצה לקנות - תבקש לרשום כ.אשראי . אם ישלחו לך תשלום .. ירשמו לך שאתה לא יכול לקבל אותו בלי לרשום כרטיס אשראי . |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
א. אם אין לך כסף בחשבון אתה לא יכול לקנות.
ב. אתה לא יכול להיכנס לחובות מכיוון שזה לא נותן לשלם אם אין לך מספיק כסף. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
ואם אין לי כרטיס אשראי ?מה אני אעשה ?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Guest / אורח
|
מאוד מאוד מצטער על הדאבל אבל זה חשוב מה אני אעשה אם אין לי כרטיס אשראי ?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אפשר ואין לי כרטיס אשראי.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה יכול להשתמש בכסף שנותנים לך.
תפתח חשבון ביזניז.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Guest / אורח
|
מה הכוונה ?
חשבון ביזניז . בבקשה אני רוצה הסבר מה ההבדל אם אני שם כרטיס אשראי לבין אם אני לא שם כרטיס אשראי ? מחכה לתשובה בהקדם. |
![]() |
![]() |
# 10 |
Guest / אורח
|
עכשיו נכון שאני בא להירשם יש לי שלוש אפשרויות :
Personal Account Ideal for online shopping. Send and receive payments through PayPal's secure network. Personal accounts cannot accept debit or credit card payments. Learn more Premier Account Perfect for buying and selling on eBay or merchant websites. Accept all payment types for low fees. Do business under your own name. Learn more Business Account The right choice for your online business. Accept all payment types for low fees. Do business under a company or group name. Learn more מה כל אחת מהאפשרויות ומה היא עושה ? מצטער על הדאבלים פשוט אני חוסך במקום לפתוח הודעה . Last edited by swf; 28-01-06 at 23:04.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|