|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש עבודה כאיש מכירות .
שלום,
שמי מאור לשעבר ניהלתי חברה אבל סגרתי אותה בגלל שלא הלך לי כל כך .. אני מחפש חברה להיות בה איש מכירות . אז מה התפקיד שאני יעשה? התפקיד שאני עשה זה לשרת את הלקוחות, לעדכן אותם לגבי מבצעים, לקוחות שירצו לדעת פרטים לגבי השרת, כמה עולה כל חבילה, איזה שירותים יש לחברה, הכל אצלי. יש לי פלאפון, איימיל, איסיקיו שאני יוכל לתמוך בהם 24 שעות ביממה !! על תרומה אפשר לדבר... הדרישות שלי הם שהחברה שמציעה שתהיה רשומה בלבד ורצינית ! מי שמעוניין שיכתוב פה או בה"פ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תן לילהבין אתה רוצה לעשות דברים שהלקוחות יכולים לעשות לבד ולקבל על זה תמורה?
כאילו לעדכן את הלקוחות על המבצעים? הם יכולים לראות באתר או שהמנהלים שולחים הודעה באימייל לכל הלקוחות לשרת את הלקוחות? לא הבנתי מה אתה רוצה לתמוך? או להביא להם לשתות ולאכול? פרטים לגבי השרת? כאילו אם זה מערכת לינוקס ? אתה לא חושב שהם עשו את זה לפני? כמה עולה כל חבילה... למה יש אתר?! איזה שירותים יש? שוב פעם לא סתם בנו את האתר! אולי לא הבנתי נכון אבל מה שאתה מציע זה לא איש מכירות.
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שנים של לימוד צריך ומדריכים ולקנות ספרים וללמוד את זה.
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא יפה לשלול ישר, תברר עוד פרטים קודם. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה אתה מקנא? יענו שאני יבין מה כואב לך?! לא רוצה שתענה לי להמנע מספאם עם אתה רוצה נוכל להמשיך את הויכוח בפרטי. יום טוב |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|