![]() |
# 1 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ביקורת עיצוב
אשמח לשמוע ביקורות על העיצוב שהכין אנדריי (ADWD) עבור לקוח שלי.
http://www.xoxsoft.com/tmp/Lubavish סקיצה עם תוכן: ![]() חשוב לציין שמדובר באתר למגזר הדתי - חב"ד ועל כן הסגנון עצמו לפי דעתי קולע מצויין לסגנון הנדרש. Last edited by IgalSt; 31-01-06 at 23:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עיצוב? ממש לא דומה לאחד.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
זה נראה כמו חצי עיצוב חיכיתי וחיכיתי שיעלה עוד תמונה אבל לא....
קיצור לא אהבתי בכלל לפי מה שראיתי הוא מסוגל להרבה הרבה יותר מזה |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
זה כי המשתמש לא הכניס תוכן,
העיצוב עצמו חמוד מאוד ומתאים לנושא, אהבתי את הצבעים, אממ מסקרן אותי לדעת אם הלוגו 100% של אנדרי :}
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא רואה פה מקום כל כך להכניס תוכן אחי |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
ציטוט:
בדקו את העריכה בבקשה. אשמח לקבל הערות ספציפיות. |
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
או, ראיתי את העריכה, עכשיו העיצוב נראה אחרת לגמרי.
הלוגו מהממם.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה, אתה יכול לראות את הסקיצה - שם יש תוכן מדומה. מה שהעלאתי כרגע זה החיתוך שבדיוק סיימתי לעשות לעיצוב. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אוקי אז ככה:
הבאר באמת יפה וימיוחד אהבתי אולי תוכל למלאות את 2 הצדדים של העיצוב איפה שרשום:מדורים שונים שנוכל לראות את העיצוב מלא ולא ריק כמו שהוצג פה. סך הכול עיצוב נחמדלא יותר שוב אני מציין כפי שאמרתי ממה שראיתי ומה ששמעתי אנדרי מסוגל להרבה יותר מזה |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אני לא ביקשתי ממנו להוציא את כל מה שיש לו על העיצוב הזה.. שהוא עיצוב שולי למדי של לקוח אחד בודד. העיצוב תואם כמובן את המחיר. חוץ מזה, ייתכן ואתם לא אוהבים את הסגנון בגלל שהוא בסגנון שמיועד לקהל חרדי.. אבל אם תצאו מנקודת הנחה כזאת אני מאמין שתסתכלו עליו אחרת. למלא את 2 הצדדים אני לא יכול כרגע כי פשוט חבל על הזמן. אתה יכול לראות את הסקיצה ואת החיתוך.. אם בא לך אתה יכול להוריד את העיצוב ולמלא בשטויות על המחשב לוקאלית =) אני רצתי לתכנן את מסד הנתונים של האתר בתקווה לסיים איתו תוך שבוע.. אם רק אמצא זמן. אפרסם את האתר הגמור בפורום ביקורת אתרים ברגע שזה יהיה רלבנטי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|