![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעיות Blue Screen
לצערי הרב התחילו לי בעיות Blue screen (מסף כחול), אבל הפעם זה היה מסך שונה שלעולם לא נתקלתי בו.
המסך קופץ לי כל פעם שאני נכנס למדיה פלייר (לרוב) ושאני מנגן כמה שירים או שאני בוחן מאיפה לנגן (כונני דיסקים וכו') במסך רשום לי בערך ככה: dumping psychile memory ואז כזה יש מונה שמגיע בערך ל- 30 ואז שומעים כזה כמו איזה לחץ שהשתחרר מהמחשב (לדעתי מהספק כוח) ואז רשום שם עוד כמה דברים ששכחתי. ד"א הלחץ הזה ששומעים הוא גם מופיע כל פעם שמדליקים את המחשב ואז שומעים גם כמו איזה קליפס כזה קטן שנוקש במשהו ואז הוא מתחיל לזהות את הכוננים. (אני חושב שכל זה נורמלי הרי זה P3 ![]() חשוב לציין שאף פעם לא ראיתי את השגיאה הזאת עד שהתקנתי לפני שבוע כונן DVD של LG. אולי הכונן הזה קשור לשגיאה? יש לכם הצעות לסדר את זה? תודה מראש ![]() Last edited by LosNir; 04-02-06 at 15:47.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
טוב,
בהנחה שמה שאמרת נכון והתקנת כונן לאחרונה - תבדוק אם חיברת את הכונן כמו שצריך. הבעיה שציינת נגרמת מתי שמנסים לגשת לכוננים (H.D). תבדוק את החיבורים של הכוננים מבחינת IDE וחיבור ללוח - אני מאמין שזה יפתור לך את הבעיה, אם לא, תנסה להתקין מחדש את הדרייבר (אם קיבלת) של הכונן DVD. בברכה,
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() הכונן שקניתי היה OEM ככה שקיבלתי אותו בשקית רק עם קבלה ואחריות. 1) אני מניח שחיברתי אותו נכון כי הוא פשוט פועל מ-ע-ו-ל-ה אבל אולי זה לא קשור אז נחכה לתשובה שלך. 2) אוקיי אני ינסה. 3) הדריבר שאני משתמש הוא הדריבר של הוינדוס (זיהה אוטומטית) אולי כדאי להוריד דריבר מתאים מהאתר של LG? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בעיות Blue screen נובעות משני סיבות אפשריות...
האחת היא עדכון דרייברים, בדוק שכל הדרייברים אשר מותקנים במחשב שלך מעודכנים לתאריך האחרון. הסיבה השניה היא שגיאת זכרון, ברגע שזה קורה זה אומר שהזכרון דפוק ואתה צריך לממש אחריות... זאתץ ניתן לגלות בעזרת התוכנה Memtest32, חפש בגוגל עוד מידע ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
2) אני מכיר את Memtest86+, עשיתי בו לא מזמן בדיקה ולא היו בכלל שגיאות.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס