|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
DIV שיהיה ניתן לכתוב בו שעובד גם ב FF.
האם יש מאפיין המאפשר זאת כמו contenteditable אשר עובד רק באקספלורר?
כאילו DIV רגיל שיהיה אפשר לכתוב בו כמוב TEXTAREA. האם יש אפשרות כזאת? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
עובד בשניהם
document.getElementById("id..").innerHTML='Bla'; |
![]() |
![]() |
# 3 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אני מתכוון כמו TEXTAREA. כאילו אתה לוחץ עליו ואז יש לך את הסמן של העכבר מהבהב כזה.. כמו בכל השדות טקסט.. מה innerHTML יכול לעזור לי בזה? אני לא התכוונתי אליו. אם היה אפשר עם innerHTML ממזמן הייתי משתמש. innerHTML רק מכניס את התוכן, אני רוצה לכתוב בתוך האלמנט, להפוך אותו לתיבת טקסט לכל דבר. תודה בכל מקרה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אהה, לא ידעתי שלזה אתה מתכוון :P
זה בלתי אפשרי לפי התקן החדיש (אפשרי בASP.NET :P) אבל חוץ מזה, לא. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
איזה מעפן זה... ואי אפשר גם לשים תמונה ב TEXTAREA.. איזה מעצבנים הםם..... משעמם לי קצת אז רציתי לכתוב סקריפט נחמד, הבעיה היא שאני לא יכול בגלל הבעיה הזאת שאי אפשר לשים תמונה ב TEXTAREA, או בשדות TEXT, אז חשבתי להשתמש ב DIV, אבל זה לא עובד ב FF, מה גם שאי אפשר לקחת VALUE משדות שאינם TEXT(כאילו שדות , לא אלמנטים של DIV ו SPAN..).. באסה\: |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לא עד כדי כך משעמם לי ![]() אני מנסה לעשות משהו אחר, זאת אומרת לא עורך, אבל משהו נחמד שפועל כמו עורך רק הרבה יותר מתקדם. כאילו סתם בשביל הכייף אני מנסה לעשות.. 2) איזה ערכים אני אקח? סה"כ אני רוצה לכתוב בתוך DIV, לא יותר מזה... אבל גם את זה התקן המעפן לא מאפשר.. ואם אני עושה סקריפט בשביל הכייף אני יעשה שיפעל ב FF כי אני לא הולך לבנות משהו בשביל הכייף רק שהוא יפעל על הקספלורר כי זה יהרוס את הכייף ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|