|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
צריך ביקורת על negativserv
http://negativserv.com
הם ניראים ממש זולים האים שווה לשלם? |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
איטיות + מחירי זנות + עיצוב ותיכנות לא משהו והחברה חדשה
לדעתי לא ממש מומלץ אבל אם אתה הולך על מחירי זנות תהנה |
![]() |
# 3 |
חסום
|
ביקשתי ביקרות
לא אמרתי שאני הולך נכון זה באמת יותר מידי זול אשמח אים למישהו יש שם איכסון אז לדעת מה מהירות אים השרת נופל איטי? ודברים כאלה |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא לקוח, אך לא הייתי הולך לחברה עם שם "שרתשלילי"
חסום
|
ציטוט:
Negative = המשמעות שלו זה כמו נגטיבים של תמונה (תשלילים בעברית) ולא שלילי . המשמעות של נגטיב היא גם שלילי . יש לכך 2 משמעויות ... בעברית משמעות השם היא : "שרתשלילי" או "שרתתשליל" אתה תבחר ![]() |
|
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
לא יודע...
לא עשו עלי רושם טוב... גם בעדכונים רשום: טקסטטקסטטקסטטקסטטקסט. גם התכנות לא משהו.. גם רשום שיש לקוח אחד (אלא אם לא מעודכן..). מחירי זנות - אבל ממש מחירי זנות...(לא ששלי לא זנות אבל...). המשך יום נעים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
השאר מסכים איתך ולמי שביקש ביקורת....יש חברות הרבה יותר טובות ועדיף לשלם כמה שקלים יותר בשביל איכות... אני לא ייתן שמות אבל אני מניח שבפורום הזה אפשר למצוא את החברה של גיא ואת החברה של גיא השני..את החברה של אבי....ועוד.... זה סתם דבילי ללכת לשם , זה דעתי... בן. |
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
Name Server.......... ns1.digitekk.biz
Name Server.......... ns2.digitekk.biz הם לקוחות של דיגיטק אז השרת אמור ליהיות בסדר בקשר לחברה עצמה לא התרשמתי |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הם חברים שלי מהבית ספר
אנשים טובים הם לא יברחו לך השרת טוב הם אצל מושיקו מדיגיטק אני הייתי מנסה..
חבר על
|
אבללללה איזה מחירים חח
לא יודע אי אפשר להגיד משהו רע או טוב חברה חדשה סך הכול כולכם הייתם כך בהתחלה שרת מהיר מקווה שהיצא מיזה משהו האתר לא עושה רושם זה נכון אבל תנסה |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|