|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
יש לכם עסק ? רוצים לספק דומיינים ? כנסו לכאן !
שלום לכם !
חברת אקסטרים-סרב מציעה מהיום , מחירים מוזלים ברכישת דומיינים , לספקי אירוח אתרים ! שימו לב : -המחירים מוגבלים לספקים בלבד בהצגת תעודת עוסק מורשה\פטור (במידה ואין לכם עוסק פטור תוכלו להציג מסמכים אחרים שיוכיחו כי אתם אכן מספקים שירותי אחסון אתרים) -הספקים אינם מוגבלים בכמות הקנייה של שמות המתחם אך ככל שתרכשו יותר כך תקבלו יותר הוזלה במחיר ! להלן המחירים בשיטת אחד-אחד : 1 שם מתחם:30 ש"ח לשם מתחם . 3-5 שמות מתחם: 28 ש"ח לשם מתחם . 5-8 שמות מתחם: 26 ש"ח לשם מתחם . 8-11 שמות מתחם: 24 ש"ח לשם מתחם . -הספק העיקרי של שמות המתחם הוא Yahoo , יש אפשרות גם ב GoDaddy ובעוד מגון ספקים רחב . -על כל קניית שם מתחם תוכלו לקבל קבלה על סך כל הקנייה או על כל דומיין בנפרד (לבחירתכם) . לפרטים נוספים ויצירת קשר : נייד , מכירות : 0525538752 נייד , מכירות : 0575899993 נייד , מכירות : 0505315934 בתוכנות המסרים המידיים : מסנג'ר : lior_mitrani@hotmail.co.il איי סי קיו : 2200848 (אנא ציינו בבקשת האישור באיי סי קיו מי אתם ובקשר לאיזה נושא אחרת לא תאושרו !) שווה לקנות דומיינים במחירי ספקים באקסטרים-סרב ! לילה טוב , ליאור . Last edited by Extreme-Serv; 09-02-06 at 00:04.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
אחלה מחירים ![]() מומלץ. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
ד"א , שכחתי לציין שתוכלו לקבל קבלה כחוק על רכישת הדומיינים . ההודעה נערכה עם הפרטים הנ"ל ... Last edited by Extreme-Serv; 09-02-06 at 00:04.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
ליאור אם אני אומר לך שאני יזמין ממך הרבה דומיינים אני יוכל לקבל את כולם ב24 ש''ח?
ואין אפילו אחוז אחד שיהיו בעיות עם הדומיינים מיאהו?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|