![]() |
# 1 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב מוכשר
הצעות יש לשלוח ל ad@adwd.net
בצירוף תיק עבודות , עבודות אחרונות ופרטים אישיים. מכתבים שלא יכילו את המידע שביקשת ימחקו מיידית ללא מענה. מעצבים שיתקבלו יזכו לעבודה בחברת ADwd.net שפעילה מזה 3 שנים. אצל מי שיש ספק מוזמן לדבר עם המתכנת שעובד אצלי כבר חודש שני , שוקי דריי שמו. הבן אדם עובד יפה וקשה ( אין כסף קל אצלי ) אבל מרוויח בהתאם. ממתין למכתבים שלכם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אנדרי,
יש בעיה,שלחתי מייל. אבל כל העבודות הרוב ,היו על השרת שלי בנטוהוסט, וכרגע השרת בדאון כי פרצו להם. בכל אופן - שלחתי מייל,לשיקולך בלבד. באחת התוכנות הבאות בכדי נוכל לדבר באופן שוטף, ICQ#50040026 Msn#admin@Sentims.com סופ"ש טוב, -שי.
בברכה , שי . Last edited by Sentiment; 10-02-06 at 18:45.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
האמת מוזרה מהדמיון
|
ציטוט:
תאמין או לא אבל אני שומע את התירוץ הזה הרבה , אני לא אומר שאתה משקר אני רק מקווה שלפחות אצלך באמת יש בעיה ולא תירוץ. בכל מקרה כשהכול יעבוד אצלך אני יהיה כאן כידי לבדוק את ההצעה שלך שנית. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
האמת מוזרה מהדמיון
|
ציטוט:
משעה 10:00 בבוקר אני מול המחשב כידי לפצות לקוחות על הזמן שהם המתינו. שלח לי בנתיים אימייל בכל מקרה ואני ידבר איתך בימים הקרובים באי סי קיו. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
אנדרי,
אם אתה מעוניין אתה אפילו יכול לשאול את בעל השרת שלי,תום. ע"י לחיצה כאן אתה יכול לראות את ההודעה שפורסמה בנושא. בכל מקרה אז אם יהיה לך זמן מחר,תדבר איתי, עד אז אני אנסה לארגן שרת חילופי בלי קשר,ואני יראה לך עבודות.
# 8 | |
האמת מוזרה מהדמיון
|
ציטוט:
נידבר איתך במועד אחר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|