|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
![]() המומחה של רשת "חיים ברשת" של נענע: היום יוצא במבצע - הסבר על אינטרנט 7 ותיקונים. על חשבון הבית.
בואו וראו כמה אתם יכולים ללמוד - ועל חשבון הבית. חשוב להזכיר רק שהחבילה כוללת המון פרסומות בצד, בסך הכל רווח. היום יהיה לנו, טיסת איבחון לאקספלורר (וטיפול) 7 - אתם עולים? אנחנו ממריאים ![]() המומחה: לחיות עם האקספלורר החדש התקנתם את אינטרנט אקספלורר 7 וכבר נתקלתם בבעיות בגלישה? רוצים להוסיף צלילים למצגת? המומחה מסביר מאת: המומחה 23:15 13/02/2006 למומחה שלום. התקנתי לא מזמן את גירסת הבטא של אינטרנט אקספלורר 7. משום מה, לפעמים אני לא רואה פרסומות באתרים, במיוחד את אלו של גוגל. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? תודה, אופיר שלום אופיר. מאחר שמדובר בגירסה ניסיונית של הדפדפן, זה טבעי שלא כל האפשרויות יפעלו כראוי. בשלב ראשון, מומלץ לוודא שהתקנת את גירסת הבטא העדכנית ביותר (כרגע מדובר על בטא 2). הבעיה שאתה מתאר נוצרת כתוצאה מהגדרות אבטחה של הדפדפן המונעות ממנו להריץ רכיבים שונים: 1. גש לכלים (Tools) ואפשרויות אינטרנט (Internet Options). ![]() 2. כעת לחץ על לשונית אבטחה (Security). ![]() 3. בחר ברמת ברירת מחדל (Default Level). לאחר שלחצת על ברירת מחדל יופיע לפניך פס גלילה, באמצעותו תוכל לבחור את רמת האבטחה. הבעיה אותה אתה מתאר נוצרת כתוצאה מהעובדה שרמת האבטחה גבוהה מדי, לכן גרור את הפס לרמה בינונית-גבוהה (Medium-High). ![]() 5. אשר. לא עזר? אז שלא יעזור. תטוסו בחברה אחרת ![]() תודה שטסתם "טל גרטי". ֲֲֲֲֳֳֳֳֳֳִִִִִִֵֵֵֵֵֵֵֵֶֶֶֶַַַַָָָָָָָׁׁׁׁׂׂ למקור אנא לחץ כאן **חלקים של סאטירה לא היו בכתבה, אני סתם הוספתי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|