![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בקשר לכותרת המשתמש..
אולי תעשו כמו פעם שיהיה אפשר לשנות אותה ?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
צודק...
עכשיו אני מבין... ואני לא רוצה לעשות הרבה נושאים אבל תסדרו את הגבולות של הפורום שהפורום יהיה יותר צר כי זה מעצבן ככה... ועוד משהו התרגום כאן צולע! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חבל שפשוט לא העלתם את התרגום של דני, כולל הסקין.
הוא רצה לתרום אותו לקהילה, וזה די דחוף... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
קודם כל תכניס דברים לפרופורציות נכונות: דחוף??? העולם נחרב? יש משהו שאתה לא יכול או לא מצליח לעשות היום ושכן היה לך בעבר? דבר שני, אין אפשרות להעלות שום סקין או תרגום כיוון שהתרגום של דני היה משולב בתוך המסד נתונים והגיבוי מסד נתונים שהוא הצליח להוציא, לצער כולנו, היה מחוברש ולא ניתן היה לשלוף ממנו עברית (התרגום שמור כחלק מהמסד נתונים והוא בלתי נפרד ממנו) וגם לא את ההגדרות צבעים או הגדרות גדלים של טבלאות או הגדרות אחרות. דני היה בסדר גמור שהוא רצה לתת את זה, פשוט לא ניתן להשתמש בזה. אז אנחנו טחנו את הנושא עשה כבר לפני שבוע, וזזנו מאז הלאה. -אלון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
תעריכו את העבודה של אלון כאן...
בעתיד תבינו למה.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ולא ידעתי את כל הסיפור, אני מעריך מאד את העבודה שלך בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני מאמין שבעתיד אני אמצא את הסרגל עם הקנה מידה שיאפשר לי לתת את האפשרות הזאת גם למשתמשים שאינם עסקים אך תורמים דרמטית לפורום (ולאו דווקא בתור מנהלים). כרגע, כדי למנוע "ריבים" או מהומות על הנושא, לאף אחד למעט אדמין אין את האפשרות לשנות את זה. אנחנו נתייחס לסוגיה הזאת בשלב יותר מאוחר. המטרה היא לתת כמה שיותר כלים למשתמשים, אבל כרגע זה עוד לא על הפרק לאף אחד. -אלון. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|