| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | 
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  23-02-06, 21:16 | # 1 | 
| תודה על תרומתך. | 

שיפור לעיצוב הקודם - שופץ מה שנאמר
			 אוקיי אז הבנתי את ההערות ואת הטענות והכל, ושיפצתי בערך את מה שנאמר באשכול הקודם ומה שחשבתי לנכון. *חשוב לי לציין כי נפתח אשכול חדש מסיבה פשוטה שהאשכול הקודם חרג מ 3 דפים, והיה לא רלוונטי לקשר שם אז הנה העיצוב בגרסאתו המשובצרת =] לחץ\י כאן! לצפייה בעיצוב הקודם... לחץ\לחצי כאן!    תגובות - מוצע למכירה    
				__________________ | 
|   | 
|  23-02-06, 21:18 | # 2 | 
| הוסטסניון | שיפור מדהים ניר, בהצלחה . 
				__________________ | 
|   | 
|  23-02-06, 21:34 | # 3 | 
| חבר מתקדם | תראה את הישן אני לא זוכר אותו 
				__________________ | 
|   | 
|  23-02-06, 21:36 | # 4 | 
| משתמש - היכל התהילה | הקודם היה יפה מאוד, וזה עוד יותר יפה!!! תעשה את החישוב לבד  
				__________________ | 
|   | 
|  23-02-06, 21:38 | # 5 | 
| חבר על | נחמד. 1. הבין לקוחותינו הוא באורך של יותר מחצי עיצוב :\ , יכולת להכניס לשם עוד בלוק, ויש בלוקים נחוצים. 2. הזכויות שעשית שם, השורה עבה מידי לדעתי. 3. בקשר לחבילות, לכל חבילה יש אותה תמונה :\, אז מה שונה פה?, תנסה לשנות תמונה לפחות. קח את התגובה הזאת כתגובה בונה, ונסה לשפר את זה שוב. | 
|   | 
|  23-02-06, 21:39 | # 6 | 
| חבר וותיק | פשש יפה מאוד אחי. | 
|   | 
|  23-02-06, 21:44 | # 7 | 
| תודה על תרומתך. | לצפייה בעיצוב הקודם: לחץ\לחצי כאן! (לינק נוסף להודעה הראשית בנוסף). הבין לקוחותינו לא גדול וזאת עוד שורה רצה, יש שם מקום ל 9 בערך(אני לא סופר), זה לא הרבה לקוחות - ואם רוצים להראות לגולש שיש לקוחות, צריך להגדיל את השטח - זה כבר ענייני תכנות). בנוגע לזכויות - הגיוני. בנוגע לחבילות - כולם חבילות(מטורף לא?) 
				__________________ | 
|   | 
|  23-02-06, 21:47 | # 8 | 
| חבר בקהילה | יפה מאוד! אהבתי! בעיקר את הלוגו והחבילות 
				__________________ מעצב אתרים | 
|   | 
|  23-02-06, 21:55 | # 9 | 
| משתמש - היכל התהילה | עכשיו החבילות באמת מרשימות! ובכלל כל הכבוד אחלה של שיפור! הדבר הממש קטנטן שטיפה הציג לי עכשיו הוא הפונטים ששמת לבין לקוחותינו ולפאנל הניהול. | 
|   | 
|  23-02-06, 21:59 | # 10 | |
| חבר בקהילה | ציטוט: 
 תעשה את ה"בין לקוחותינו" כמרקויי שרץ מלמטה למעלה... 
				__________________ יוסי | |
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |