![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הצעה למשחקון חדש!
יהיה לי לכבוד לארגן טריוויה על האינטרנט,ההיסטוריה שלו,שמות וקיצורים, אנשים חשובים ועוד!
הטריוויה תתנהל כך: כל כמה ימים אני יפתח אשכול ובו יהיו 5 שאלות וחידה אחת. הסבר: שאלה: הינה שאלה שפתרונה הוא תשובה פשוטה, כגון: מה הוא הקיצור -IE תשובה: INTERNET EXPLORER! חידה: היא בעצם כתב חידה, המספר תוך כדי סיבוכים וערפולים דרך שאותה הינך חייב לעבור כדי להגיע לתשובה של השאלה התופיע בסוף ה"חידה" לדוגמא: גלגלו את האדם העשיר בעולם שלוש פעמים, קבלו תואר בשיחה! שאלה: על מה דיברו השניים! תשובה: בעיות הבריאות בעולם המתפתח, ועל תיירות! הסבר: גלגלו=חפשו בגוגל! האדם העשיר בעולם=ביל גייטס! 3 פעמים=תוצאה שלישית בגוגל והמלכה אליזבת' וביל גייטס שוחחו על בעיות הבריאות בעולם המתפתח, ועל תיירות, כהוא קיבל תוא אבירות לפי חדשות MSN! על כל שאלה שיפתרו יקבלו נקודה על כל חידה דיפרתו יקבלו 10 נק'! נכין טבלה עם כל המשתתפים והראשון שיגיע ל-100 נק' יקבל את הפרס! מה הוא הפרס? הפרס יהיה מלא פרסים קטנים שיתרמו ע"י משתמשים אחרים! כאשר אקבל אישור להתחיל אפתח את ההרשמה, אם לא אקבל,לא נורא, פעם הבאה! בברכה, תאי! |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
נחמד לא יותר.
חבל שפתחת בלי אישור קודם כל של אלי או אלון. בכל מקרה נחמד בהצלחה.
מנהל ראשי בדימוס
|
בוא אני אסביר לך מה קורה,
כעת יש משחק פעיל ואי-אפשר להשים מס' משחקים בו זמנית כי זה פשוט ייצור בלאגן שלם וכי אין מספקי מתנו לשם כך... נגמור עם הפרה הזאת נעבור לפרה הבאה - כלומר פרה פרה... לאט לאט... משחק משחק ![]() תודה על החשיבה המאוד יפה שלך, אך אשכול זה נעול ולהבא הצעות כאלה באשכול צ'וטטות. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|