|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הכלב שלי הלך לאיבוד !! :(
סעמממק אני כולי בדיכאון!!
איך שחזרתי מהבצפר אימא שלי יצאה מהמעלית.. ראיתי אותה עם הרצועה של מקסים (הכלב) ואז אני שואל אותה איפה הוא היא אומרת לי שהוא ברח... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיטטטטטטט !!!
קרה לי אותו סיפור לפני חודשיים רק שלי הכלבה הלכה לאיבוד בשטח של חבר של אמא שלי שטח עצום אבל אחרי 3 שבועות של צער מצאנו אותה ! תפרסם ב http://petnet.co.il יש שם פינה של כלבים אבודים אומנם עולה 480 שקל אבל שווה כל אגורה אני מצאתי את הכלבה שלי דרכם ! |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
וואי עצוב, אולי תלך לצער בלי חיים, או תנו לחיות לחיות, וכד'...
וכדי מאוד שתפרסם במקומות כדי למצוא אותה. אפילו תבקש מחברים דודים וכד', לחפש בסביבה. עצוב מאוד מאוד... בהצלחה במציאה.
הוסטסניון
|
:qqb020: אני אולי יפרסם פרסומת בעיתון המקומי...
אבל נראה כבר... כגע אני באבל . |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני עוזר לך אולי משהו מהקהילה ימצא אותו לכן בבקשה מכולם שימו בחתימה לינק לאשכול כמוני
אולי זה יעזור ! |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא לא, אין מצב...
אם אני לא טועה, רק אני ומארק גרים בפ"ת. ככה שאין הרבה סיכויים. |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
זה החלק העצוב בחיות
יש לי כלב כבר די זקן שיש לי אותו מהילדות לפני שבוע שמנו לב שהוא כבר לא אכל כמה ימים כלום והוא לא זז מהמקום שלו לקחנו אותו לוטרינר והוא אמר שכנראה זה סימנים של הסוף עכשיו המצב שלו ממש השתפר וכנראה הכליות שלו מזוהמות אז אנחנו נותנים לו אוכל מיוחד |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יש לי מזל רע עם כלבים...
הכלבה הראשונה שלי (לפני מקס) היית תוקפת.. היה לי אותה חודש... את מקסים היה לי יותר משלושה חודשים וכבר הוא לא אצלי ![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה כ"כ מדכא
שבעצם תחשבו ככה נגיד אתה חושב אם לקחת חייה אתה כבר מתכנן את המוות שלה "אני איקח אותה והיא תמות בסוף איזה דיכאון" ותאמינו לי שזה קשה בדומה לאיבוד אדם.. אני מבטיח שזה לא קל |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
קודם כל אני מאחל ומקווה שתמצא אותה.
גם לי קרה מקרה דומה לא מזמן. לכל לכל הווטרינרים באזור,תשאיר פרטים ופרטים על הכלב..הכלבה שלי הלכה לאיבוד ומישהו מצא אותה ולקח אותה לוטרינר והוא התקשר אלי.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|